Minnie σκύλος
Κοινωνία

Η Minnie βρήκε την ηρωίνη που πέταξε ο οδηγός από το παράθυρο οχήματος

Σε μια περιοχή της Θεσσαλονίκης έφτασαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Κιλκίς για να εντοπίσουν έναν Έλληνα που διακινούσε ηρωίνη, αλλά η επιχείρηση πήρε απροσδόκητη τροπή όταν τους αντιλήφθηκε και προσπάθησε να τους ξεφύγει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Ο δράστης πάτησε γκάζι στο όχημα που οδηγούσε κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς, αλλά το αποτέλεσμα ήταν να χάσει τον έλεγχο και να «καρφωθεί» σε μια κολώνα σε πυλωτή πολυκατοικίας! Πριν φτάσουν κοντά του οι αστυνομικοί, είχε πετάξει από το παράθυρο μια συσκευασία με ηρωίνη βάρους 108 γραμμαρίων για να μην βρεθεί πάνω του.

Δεν υπολόγισε, όμως, τα… ρουθούνια της Minnie, του σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών που είχαν μαζί τους οι αστυνομικοί! Η συσκευασία εντοπίστηκε και κατασχέθηκε, όπως και 85 ml μεθαδόνης μαζί με μια ηλεκτρονική ζυγαριά που βρήκε το εκπαιδευμένο τετράποδο στο σπίτι του δράστη, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης που του άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...