Μαργαρίτας Θεοδωράκη
Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Kόρη Θεοδωράκη: Μη με βανδαλίζετε. Μη με πυροβολείτε»

Μετά την πολυσυζητημένη -με αντικρουόμενα σχόλια- έκκληση για βοήθεια της Μαργαρίτας Θεοδωράκη μέσω Facebook, λόγω της απελπιστικής οικονομικής κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει, η κόρη του μεγάλου Έλληνα μουσικοσυνθέτη έστειλε ένα νέο μήνυμα, αυτή τη φορά μέσω της εκπομπής του Alpha «Kαλύτερα δε γίνεται».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μαργαρίτα Θεοδωράκη

Σε τηλεφωνική επικοινωνία ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας, μετέφερε υπό την έγκρισή της όπως ειπώθηκε τα λεγόμενά της: «Μίλησα χθες το βράδυ και μου ζήτησε να σας μεταφέρω το εξής: “Μη με βανδαλίζετε, μη με πυροβολείτε” απέναντι στα σχόλια που γράφτηκαν. Θεωρεί ότι αυτή η ανάρτησή της αφορά όλους τους μουσικούς της Ελλάδας γιατί πεινάνε αυτή τη στιγμή.
Μου ζήτησε να μεταφέρω αυτά τα λόγια λόγω του ότι η Λαϊκή Ορχήστρα “Μίκης Θεοδωράκης” είναι απλήρωτη εδώ και πολλούς μήνες με αποτέλεσμα να έχει βρεθεί σε οικονομικό αδιέξοδο για τις συναυλίες και τις παραστάσεις που θα γίνονταν για τα 95 χρόνια Μίκης Θεοδωράκης. Άρα όλο αυτό είναι ένας φαύλος κύκλος»
 είπε ο δημοσιογράφος.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...
Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...