Υλικά
- 4 φλυτζάνια τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 1 κουταλάκι κανέλλα
- 1 μπέικιν
- 1 φλυτζάνι τσαγιού λάδι
- 1 φλυτζάνι τσαγιού ζάχαρη
- 1/2 φλυτζάνι τσαγιού νερό
- 3/4 φλυτζάνι τσαγιού πορτοκαλάδα
- ελάχιστη σόδα, ξύσμα λεμονιού-πορτοκαλιού
Εκτέλεση
- Κτυπάμε όλα τα υλικά στο μούλτι για λίγα λεπτά και μετά βάζουμε το αλεύρι με τη σόδα και το μπέικιν και ανακατεύουμε καλά.
- Ύστερα βάζουμε : 1 φλυτζάνι σταφίδα ξανθή 1 φλυτζάνι χοντρά κομμένα καρύδια
- και βάζουμε το μίγμα σε βουτυρωμένο ταψί νούμερο 32 και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 45΄ λεπτά.
- Όταν ψηθεί το αφήνουμε να κρυώσει και κατόπιν πασπαλίζουμε από πάνω με ζάχαρη άχνη.