Κοινωνία

Κορονοϊός: Ύποπτα κρούσματα στα νοσοκομεία Μυτιλήνης και Γιαννιτσών

Συναγερμός έχει σημάνει στα νοσοκομεία Μυτιλήνης και Γιαννιτσών μετά από κρούσματα κορονοϊού που εντοπίστηκαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης εντοπίστηκε θετική νοσηλεύτρια των χειρουργείων και στα Γιαννιτσά χάθηκε το δείγμα και η εργαζόμενη δούλευε για εννέα ημέρες. 

Μυτιλήνη

Στο Νοσοκομείο της Μυτιλήνης το Σάββατο το απόγευμα νοσηλεύτρια των χειρουργείων εμφάνισε συμπτώματα κορονοϊού, όπου μετά από τεστ που της έγινε βρέθηκε θετική.

Αμέσως έκλεισαν τα χειρουργεία για απολύμανση, ενώ λειτουργεί μόνο μία χειρουργική αίθουσα για τα επείγοντα περιστατικά. Τα τακτικά χειρουργεία έχουν αναβληθεί και πέντε εργαζόμενοι βρίσκονται σε καραντίνα.

Η ιχνηλάτηση των επαφών της γυναίκας συνεχίζεται.

Γιαννιτσά

Γιατρός στο νοσοκομείο των Γιαννιτσών επέστρεψε από την άδεια της στις 13 Αυγούστου, όπου της έγινε προληπτικό τεστ για τον κορονοϊό αλλά χάθηκε. 

Η γιατρός μετά από λίγες ημέρες έδωσε και δεύτερο δείγμα προς εξέταση, αφού χάθηκε το πρώτο και μετά από τρεις ημέρες βγήκε θετικό. Το αποτέλεσμα της εξέτασής της έγινε γνωστό το Σάββατο 22 Αυγούστου.

Το σοβαρό της υπόθεσης είναι ότι η συγκεκριμένη γιατρός δούλευε κανονικά επί εννέα ημέρες. Ιχνηλατούνται οι επαφές της και έχουν ληφθεί δείγματα από 20 συναδέλφους της για να εξεταστούν.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...