κλαμπ στη Ζάκυνθο
Κοινωνία

Ζάκυνθος: Λουκέτα και βαριά πρόστιμα σε νυχτερινά κέντρα

Συνεχίζονται τα λουκέτα και τα βαριά πρόστιμα σε νυχτερινά κέντρα στα νησιά καθώς δεν συμμορφώνονται με τα μέτρα για τον περιορισμό του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το zantereport.gr, μπήκε λουκέτο για 15 ημέρες και 10.000 πρόστιμο για παραβάσεις του άρθρου 285 που αφορά στα μέτρα για τον κορονοϊό, σε γνωστό κλαμπ του Λαγανά, μετά από έλεγχο που πραγματοποίησε η αστυνομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μάλιστα, οι άνδρες της ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου, παρουσιάστηκαν ως πελάτες, μπήκαν στο κλαμπ και διαπίστωσαν τις παραβάσεις.

Οι παραβάσεις αφορούσαν στον αριθμό των θαμώνων και τους όρθιους πελάτες, ενώ συνελήφθη και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Επίσης, 10.000 πρόστιμο, τρεις ημέρες κλείσιμο επιβλήθηκε και σε κλαμπ του Αλυκανά για παράβαση ωραρίου, του οποίου επίσης ο ιδιοκτήτης συνελήφθη.

Να σημειωθεί πως έξι συλλήψεις και επιβολή προστίμων αρκετών χιλιάδων ευρώ ήταν το αποτέλεσμα των εντατικών ελέγχων που γίνονται στα νησιά του Ιονίου από ειδικά συνεργεία των Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...
Ελληνοτουρκικά 0

Η απαρχή της Νεοθωμανικής αυτοκρατορίας είναι γεγονός, η Τουρκία στέλνει το Ορούτς Ρέις στη Σομαλία να ψάξει για φυσικό αέριο και πετρέλαιο

Η Σομαλία έχει παραχωρήσει τα χωρικά της ύδατα στην Τουρκία ενώ η Άγκυρα διατηρεί μια τεράστια βάση στην Αφρικανική...