Κοινωνία

Ηράκλειο: 58χρονος ζήτησε από ανήλικους να κάνουν ησυχία και εκείνοι πυροβόλησαν προς το σπίτι του-Συνελήφθη ένα άτομο

Μια απλή παρατήρηση για ώρα κοινής ησυχίας σε ανήλικο και δύο φίλους του οδήγησε σε πυροβολισμούς , στο Ηράκλειο της Κρήτης .

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ξημερώματα της Πέμπτης (18/7), ένας 58χρονος προχώρησε σε παρατήρηση για διατάραξη κοινής ησυχίας προς τον 17χρονο και τους δύο φίλους του.

Άρχισαν να πυροβολούν προς το σπίτι του 58χρονου


Εκείνοι τον απείλησαν ενώ στη συνέχεια, φεύγοντας , κάποιος άνοιξε πυρ προς το σπίτι του 58χρονου, ενώ εκείνος είχε ήδη μπει μέσα. Από τους τουλάχιστον δύο πυροβολισμούς προκλήθηκαν φθορές σε μια πλαστική δεξαμενή καθώς και σε τοίχο παρακείμενου σπιτιού .

Για το περισατικό ενημερώθηκε η αστυνομία , έγινε έρευνα στο σπίτι του 17χρονου παρουσία της μητέρας του εκεί όπου εντοπίστηκαν 8 κενοί κάλυκες, 2 αεροβόλα με 4 γεμιστήρες και ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι .

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη της μητέρας του ανηλίκου για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου , το νόμο περιοχή όπλων -οπλοχρησίας -απειλής και φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Η απαρχή της Νεοθωμανικής αυτοκρατορίας είναι γεγονός, η Τουρκία στέλνει το Ορούτς Ρέις στη Σομαλία να ψάξει για φυσικό αέριο και πετρέλαιο

Η Σομαλία έχει παραχωρήσει τα χωρικά της ύδατα στην Τουρκία ενώ η Άγκυρα διατηρεί μια τεράστια βάση στην Αφρικανική...
Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...