Κοινωνία

Φονικό στα Ανώγεια: Yπό άκρα μυστικότητα στα δικαστήρια o 29χρονος

Προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα κρίθηκε μετά την απολογία του σήμερα ο 29χρονος Κρητικός που κατηγορείται ότι σκότωσε τον Γιώργο Ξυλούρη, το περασμένη Σάββατο στ' Ανώγεια.

Η απολογία του αποδείχθηκε πολύωρη με αποτέλεσμα να εξέλθει του Δικαστικού Μεγάρου, λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, σύμφωνα με το ekriti.gr. 

Το κλίμα στα Ανώγεια όπου το βράδυ του Σαββάτου σημειώθηκε ένα διπλό φονικό, με θύματα δύο άνδρες, παραμένει μέχρι και σήμερα τεταμένο

Στα δικαστήρια Ρεθύμνου μεταφέρθηκε σήμερα Τετάρτη ο 29χρονος που κατηγορείται για τον φόνο ενός 30χρονου που φέρεται να σκότωσε τον 63χρονο πατέρα του στα Ανώγεια το Σάββατο.

Ο 29χρονος κατηγορείται για την ανθρωποκτονία του 30χρονου αλλά και τον τραυματισμό ενός άλλου 30χρονου, σύμφωνα με το cretapost.gr, οδηγήθηκε στα δικαστήρια Ρεθύμνου, μέσω πόρτας που δε χρησιμοποιείται για μην τον καταλάβει ο κόσμος που είχε μαζευτεί εκεί.

Στο σημείο βρέθηκαν από το πρωί αρκετά μέλη της οικογένειας του 30χρονου νεκρού ενώ αισθητή είναι η παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων.

«Μαγειρεμένο» το όπλο του εγκλήματος

Χθες ο δικηγόρος του 29χρονου, μίλησε για τη σκηνή του εγκλήματος αλλά και το όπλο του έτερου δράστη.

Μιλώντας στο OPEN δήλωσε πως ενώ ο κατηγορούμενος παρέδωσε το όπλο μόλις εμφανίστηκε στην αστυνομία, η άλλη πλευρά το παρέδωσε μετά  από δύο 24ωρα.

«Εγώ πιστεύω ότι αυτό το όπλο δεν είναι το πραγματικό όπλο. Είναι "μαγειρεμένη" παράδοση ενός άλλου όπλου και αυτό θα το δείτε όταν έρθουν τα αποτελέσματα της βαλλιστικής», υπογράμμισε.
Ακόμη, είπε πως η σκηνή του εγκλήματος έχει «πειραχθεί».

«Κάποιοι είχαν πάει και είχαν πλύνει τον τόπο του συμβάντος πριν φτάσει η αστυνομία», σημείωσε.
Μέχρι κι αυτή τη στιγμή παραμένει ασαφές το πώς ξεκίνησε ο καυγάς αλλά και οι συνθήκες υπό τις οποίες έπεσαν νεκροί οι δύο άνδρες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Σκηνικό έντασης στην Κάσο από τις προκλήσεις των Τούρκων - Πέντε τουρκικά πολεμικά στην περιοχή - Διπλωματικός "πυρετός" για να πέσουν οι τόνοι

Στην περιοχή βρίσκονται η κανονιοφόρος «Αήττητος», η φρεγάτα «Νικηφόρος Φωκάς», περιπολικό ανοικτής θαλάσσης...