Κοινωνία

Συνελήφθησαν Έλληνες οδηγοί στην Βουλγαρία για παράνομη διακίνση προσφύγων

Δυο Έλληνες οδηγούς «τσίμπησαν» οι αρχές της Βουλγαρίας στα σύνορα με τη Ρουμανία, καθώς και τους 15 πρόσφυγες και μετανάστες που μετέφεραν παράνομα.Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Εσωτερικών της Βουλγαρίας, κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στο σημείο «Βιντίν» - στα σύνορα με τη Ρουμανία - οι αστυνομικοί εντόπισαν 15 μετανάστες, μέσα σε ένα φορτηγό.

Το φορτηγό κατευθυνόταν προς την Ουγγαρία, και οδηγοί ήταν δύο άνδρες ελληνικής καταγωγής.Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο φορτηγό υπήρχε μια αυτοσχέδια κρύπτη, μέσα στην οποία βρισκόταν 15 άνθρωποι. Πρόκειται, για έξι πολίτες της Συρίας, πέντε του Ιράκ και τέσσερις του Αφγανιστάν.

Στο όχημα βρέθηκαν επίσης τα διαβατήριά τους, καθώς και έγγραφα για άσυλο στα ελληνικά.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...