Κοινωνία

Ηράκλειο: 24χρονη έφερε στον κόσμο το παιδί της ενώ νοσηλευόταν στην εντατική

Η γυναίκα μπήκε στην εντατική χτυπημένη από την γρίπη. Ωστόσο οι γιατροί με καισαρική κατάφεραν να φέρουν στον κόσμο το παιδί της.

Μία 24χρονη που νοσηλεύεται με γρίπη H1N1 στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου έγινε μητέρα, καθώς οι γιατροί έκριναν ότι για να μην κινδυνεύσει το μωρό έπρεπε να προχωρήσουν σε επείγουσα καισαρική.

Η γυναίκα διένυε την 35η εβδομάδα της κύησης.

Σύμφωνα με τον διευθυντή της Μαιευτικής Κλινικής του ΠΑΓΝΗ Αντώνη Μακρυγιαννάκη, η επέμβαση έγινε χωρίς προβλήματα και γεννήθηκε ένα υγιές κοριτσάκι, βάρους 2.100 γρ. χωρίς ανάγκη οξυγόνου.

Το μωρό νοσηλεύεται στο τμήμα Νεογνών του νοσοκομείου.

Ο διευθυντής της ΜΕΘ, καθηγητής Δημήτρης Γεωργόπουλος, ανέφερε ότι η 24χρονη γυναίκα δεν είχε κάνει το αντιγριπικό εμβόλιο, παραμένει στη ΜΕΘ σε μηχανική υποστήριξη, σε σταθερή κατάσταση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Τρομερές αποκαλύψεις στην τουρκική βουλή για Ελλάδα-Ο Χουλουσί Ακάρ ούρλιαζε για την ανύπαρκτη “Γαλάζια Πατρίδα” και τελικά λιποθύμησε (Βίντεο)

Ανύπαρκτη η Γαλάζια Πατρίδα και το Τουρκολιβυκό μνημόνιο με τους ισλαμιστές να επιχειρήσουν να τα επιβάλλουν ακόμα και...
Μέση Ανατολή 0

Οδεύουμε σε μετωπική σύγκρουση; Ισραηλινός αξιωματούχος: Ο Ερντογάν θα στείλει τουρκικές δυνάμεις στο Λίβανο εάν του επιτεθεί το Ισραήλ

Χ. Ακάρ: “Οι «Σιωνιστές ναζί» και η συμμορία του Νετανιάχου δολοφονούν μωρά”-Τούρκοι και Ισραηλινοί ετοιμάζονται για...