Κοινωνία

Έκλεισαν συμβολικά το δρόμο στο Γερακάρι Λάρισας οι αγρότες Αγιάς

Επρόκειτο κυρίως για δενδροκαλλιεργητές, μηλοπαραγωγούς και καστανοπαραγωγούς οι οποίοι εκτός από τα γενικά αιτήματα των αγροτών που κινητοποιούνται, έχουν θέμα και με τις αποζημιώσεις για τα προϊόντα τους.

«Είμαστε εδώ για να αγωνιστούμε για την επιβίωση του κλάδου μας , για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε τη γη μας, για να μπορέσουμε να παραμείνουμε στα χωριά μας, για να καταφέρουμε να ζήσουμε τις οικογένειες μας» δήλωναν χαρακτηριστικά.

Την ίδια ώρα, στο πλευρό τους βρέθηκαν σύλλογοι και φορείς που στηρίζουν τον αγώνα τους, καθώς όπως επεσήμαναν ο πρωτογενής τομέας αποτελεί αδιάρρηκτο κύκλο στην αλυσίδα της τοπικής οικονομίας.

Τη Δευτέρα, στις 12 το μεσημέρι, όπως έχει ήδη αποφασισθεί, αγρότες από όλα τα μπλόκα της Θεσσαλίας, θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και θα επιδιώξουν συνάντηση με τον περιφερειάρχη Δ. Κουρέτα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

rossia
Ένοπλες Συρράξεις 0

Σαν λιοντάρια πολεμάνε οι Ρώσοι! Μέλημα της Μόσχας να πέσει το Τσάσοφ Γιαρ πριν την εκεχειρία -Ρωσικό T-72B3M δέχθηκε 18 πλήγματα και συνέχισε να επιχειρεί

Τόσο οι Ουκρανοί όσο και οι Ρώσοι έχουν βάλει στο στόχαστρό τους το Τσάσοφ Γιαρ αυτές τις ώρες