Κοινωνία

Aυτά μόνο στην Ελλάδα: Σκηνές απείρου κάλλους σε πολυκατοικία! Δείτε τι έπαθαν ένοικοι που «ξέχασαν» τα κοινόχρηστα

Σε ένα δραστικό μέτρο πέρασαν οι ένοικοι πολυκατοικίας στην Λάρισα. Η γενική συνέλευση αποφάσισε να μην επιτρέπει την χρήση του ανελκυστήρα σε όσους δεν είναι συνεπείς με την πληρωμή των κοινοχρήστων.

6 Jan, 2018

Για την αποτελεσματική εφαρμογή του μέτρου τοποθέτησαν κλειδαριά στην πόρτα του ασανσέρ και έδωσα κλειδιά μόνο σε όσους δεν έχουν οφειλές και φυσικά πλήρωσαν για τη συντήρηση του ανελκυστήρα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Ελευθερία αποτέλεσμα ήταν να πυροδοτηθούν αντιδράσεις από όσους ενοίκους δεν έχουν κλειδιά για τη χρήση του ασανσέρ της πολυκατοικίας, και να προσφύγουν σε δικηγόρους, με σκοπό να ενημερωθούν καταρχήν, για το αν είναι νόμιμη μια τέτοια ενέργεια και κατά δεύτερον πώς θα πρέπει να την αντιμετωπίσουν.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος 0

"Εμετικό" - "Συγνώμη Χριστιανοί": Σάλος με την αναπαράσταση του Μυστικού Δείπνου από drag queens στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων - Τα σχόλια στο διαδίκτυο (Βίντεο)

Η επίσημη σελίδα των Ολυμπιακών Αγώνων δήλωσε ότι η παράσταση ήταν μια «ερμηνεία του ελληνικού θεού του κρασιού και της...