Κοινωνία

Δραματική διάσωση εργάτη: Κρεμάστηκε από ύψος 8 μέτρων και σώθηκε χάρη στην... αγκαλιά περαστικού! (video)


Δραματική, εντυπωσιακή αλλά τελικά άκρως αποτελεσματική ήταν η επιχείρηση διάσωσης ενός εργάτη ο οποίος βρέθηκε κρεμασμένος στο κενό από ύψος τριών ορόφων όταν κατέρρευσε η σκαλωσιά την οποία είχε χρησιμοποιήσει.

Ο περίπου 50 ετών εργάτης είχε ανέβει στη σκαλωσιά για να τοποθετήσει μια διαφημιστική πινακίδα όταν άγνωστο γιατί η κατασκευή κατέρρευσε.

Ο ίδιος κατάφερε να κρατηθεί από μια εσοχή στον τοίχο αλλά γρήγορα άρχισε να αντιλαμβάνεται ότι οι δυνάμεις του τον εγκατέλειπαν.

Καθώς τα σωστικά συνεργεία καθυστερούσαν, δράση ανέλαβε ο 48χρονος Wu Qiang, ο οποίος στο παρελθόν είχε εργαστεί ως σταντμαν σε ταινίες με τον Τζετ Λι.

Σίγουρος για τις δυνατότητες του ο 48χρονος στάθηκε κάτω από τον εργάτη ενώ οι άλλοι περαστικοί προσπαθούσαν να βρουν μαξιλάρια για να δημιουργήσουν κάποιου είδους στρώμα σε περίπτωση κατά την οποία ο εργάτης έπεφτε από το ύψος των περίπου 8 μέτρων στο οποίο βρισκόταν.

Κάποια στιγμή ο εργάτης δεν άντεξε και άφησε τα χέρια του με τον Wu να τον αρπάζει στον αέρα και να τον σώζει ελάχιστα εκατοστά πριν πέσει στο έδαφος.

Σοκαρισμένος ο εργάτης λιποθύμησε στα χέρια του σωτήρα του αλλά μετά από ένα λεπτό βρήκε τις αισθήσεις του και η περιπέτειά του έλαβε τέλος.

https://www.youtube.com/embed/ixwZ7Pi5qQA?ecver=1

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ