Καιρός

Κακοκαιρία: Μήνυμα από το 112 στην Εύβοια

Μήνυμα από το 112 εστάλη στους κατοίκους της Εύβοιας, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που πρόκειται να εκδηλωθούν.

Το μήνυμα αυτό είχε προαναγγείλει ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας.

Στο μήνυμα που εστάλη έγραφε: «Έντονα καιρικά φαινόμενα (καταιγίδες, θυελλώδεις άνεμοι, χιονοπτώσεις) στον νομό Ευβοίας από τις πρώτες πρωινές ώρες έως τις απογευματινές ώρες της 28/12. Περιορίστε τις μετακινήσεις σας και ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».

Κικίλιας: Σε πλήρη ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία

Νωρίτερα, ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης, Βασίλης Κικίλιας, συνέστησε σε όλους τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών.

Ο υπουργός δήλωσε ότι θα βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα σταθμοί βάσης της Πολιτικής Προστασίας με στελέχη και μηχανήματα έργου από ΕΜΟΔΕ, ΕΜΑΚ, τις Ένοπλες Δυνάμεις και τις Περιφέρειες σε Μαρτίνο, Μαλακάσα, Αφίδνες, Βίλια, Ψαχνά, Μαντούδι και Αλιβέρι.

Σημειώνεται ότι η Εύβοια θα δεχτεί το μεγαλύτερο μέρος της νέας κακοκαιρίας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μέση Ανατολή 531

Είμαστε κοντά στο τέλος της Τουρκίας; Ο Ερντογάν απείλησε το Ισραήλ με στρατιωτική επέμβαση στην Συρία προκαλώντας ανησυχία και στην Αθήνα

Πλησιάζει με ταχύτητα μια μεγάλη στρατιωτική αναμέτρηση στο συριακό έδαφος προκαλώντας ανησυχία σε Αιγαίο και Κύπρο