Diet

Κορονοϊός: Οι τροφές που μειώνουν σημαντικά τον κίνδυνο νόσησης

Η επίδραση της υγιεινής διατροφής σε άτομα με τους παραπάνω δύο παράγοντες κινδύνου, είναι σημαντική.

Σύμφωνα με το  Onmed.gr μελέτες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η κατανάλωση 3-5 μερίδων φρούτων και λαχανικών καθημερινά, μπορεί να μειώσει σημαντικά τον κίνδυνο να κολλήσει κάποιος κορονοϊό.

CONTINUE READING

Οι ερευνητές του King's College του Λονδίνου διαπίστωσαν ότι οι συμμετέχοντες που ακολουθούσαν πιο υγιεινή διατροφή, είχαν 40% λιγότερες πιθανότητες να υποφέρουν από συμπτώματα μακράς Covid και 10% λιγότερες πιθανότητες να κολλήσουν τον ιό.

Δείτε τα ευρήματα της μελέτης στο παρακάτω βίντεο του Natural Cures:

 

Follow Pentapostagma on Google news Google News

POPULAR