World

Βίντεο-σοκ: Τουρκικές βιαιότητες εναντίον Σύρων προσφύγων (βίντεο)

Παράλληλα, έτοιμος να ανοίξει τις «πύλες της κολάσεως» και να στείλει στην Ευρώπη πάνω από 5 εκατομμύρια μετανάστες δηλώνει ο Ερντογάν.

Η οργάνωση «Υπερασπιστείτε την Βόρεια Συρία» δημοσίευσε στο Twitter σκληρές εικόνες από επίθεση τούρκων λιμενικών εναντίον Σύρων προσφύγων μέσα στη θάλασσα, οι οποίες είναι πραγματικά αποκαρδιωτικές.

Συγκεκριμένα, σε μια πρωτοφανή επίδειξη βίας άνδρες του τουρκικού Λιμενικού χτυπούν ανελέητα μετανάστες από την Συρία που προσπαθούν να προσεγγίσουν το σκάφος διάσωσης.

Την ίδια στιγμή ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει εξαγγείλει την παύση κάθε συνεργασίας με τις ΗΠΑ, κατηγορώντας την Ουάσιγκτον ότι υποστηρίζει τους τρομοκράτες, δηλαδή τους Κούρδους, στους οποίους θέλει να εισβάλει.

Παράλληλα, έτοιμος να ανοίξει τις «πύλες της κολάσεως» και να στείλει στην Ευρώπη πάνω από 5 εκατομμύρια μετανάστες δηλώνει ο Ερντογάν.

«Αν σε αυτό τον αγώνα μας δεν μας δώσουν την απαραίτητη στήριξη, δεν θα μπορέσουμε να εμποδίσουμε τους 3.650.000 Σύρους πρόσφυγες και άλλα 2.000.000 προσφύγων που θα φτάσουν στα σύνορα μας από το Ιντλίμπ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο τούρκος πρόεδρος μιλώντας το απόγευμα της Κυριακής στην Μαλάτεια, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ.

Η Τουρκία έχει δαπανήσει 40 δισεκατομμύρια δολάρια για τους Σύρους πρόσφυγες, δήλωσε ο Ερντογάν, ενώ τόνισε ότι η βοήθεια της Ένωσης είναι «περίπου 3 δισεκατομμύρια ευρώ».«Θα πρέπει να ανησυχούμε εμείς για αυτό; Ας ανησυχήσουν εκείνοι αυτή τη φορά», είπε.

Follow Pentapostagma on Google news Google News

POPULAR