Greek-Turkish Relations

Η ξετσιπωσιά του Ερντογάν ανήμερα της Άλωσης της Πόλης

“Σήμερα 29 Μαΐου είναι ημέρα μνήμης για τον Ελληνισμό καθώς συμπληρώνονται 565 χρόνια από την άλωση της Κωνσταντινούπολης. Ο Ελληνισμός καταστράφηκε από την Δύση.

Ήταν το 1204 στην πρώτη Άλωση της Πόλης για να ακολουθήσει η δεύτερη και ολοκληρωτική στις 29 Μαΐου 1453. Οι Οθωμανικές ορδές δεν θα κατάφερναν τίποτα χωρίς την βοήθεια της Δύσης.

Αυτή η βοήθεια συνεχίστηκε και στην τρίτη χρονικά μεγάλη καταστροφή , την Μικρασιατική αυτή τη φορά το 1922. Μια καταστροφή που την λοιδορούν σήμερα όλοι και όλες που κατεργάζονται τη νέα Εθνική ολοκληρωτική ισοπέδωση μας.

Η Ελλάδα την οποία δημιούργησε ο Εθνάρχης Ελευθέριος Βενιζέλος, μέσα από την σημερινή πολιτική πραγματικότητα των πρόσφατων εκλογών, δεν υπάρχει πια. Είναι μια Ελλάδα υπό αμφισβήτηση σε όλα τα επίπεδα και σε όλα τα γεωγραφικά πλάτη και μήκη της. Αν δεν ξυπνήσει ο Ελληνικός λαός, τότε πραγματικά σε λίγα χρόνια η Ελλάδα θα έχει χαθεί. Ζητάμε Δημοκρατία και όχι τρομοκρατία και αθλιοκρατία.

Ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος , ο τελευταίος ομιλητής του Ελληνισμού, έπεσε γιατί η Δύση δεν βοήθησε την Ορθόδοξη Ανατολή. Συνεχίζει η ιστορία της Δύσης να καταδιώκει την Ελληνική Ορθοδοξία και την Πατρίδα μας.


Και ειδικά εφέτος, γίναμε όλοι μάρτυρες της ξεδιαντροπιάς και ξετσιπωσιάς που μαστίζει την κεφαλή της πολιτικής στην γείτονα χώρα, με ένα άθλιο βίντεο όπου ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν παρουσιάζει τον εαυτό του ανώτερο του Μωάμεθ του πορθητή. Κει με ένα Χολιγουντιανό κατασκεύασμα, εμφανίζει τούρκους ιππείς του Μεσαίωνα να περπατάνε με τα άλογα στα νερά του Βοσπόρου και να πηδάνε την σύγχρονη γέφυρα με το βλέμμα στην Δύση! Ι

Τι άλλη τρανότερη απόδειξη θέλετε ότι η Δύση βοήθησε στην Άλωση της Πόλης; Μέχρι και οι ίδιοι το διαφημίζουνε! Και το χειρότερο; Ο Ερντογάν με το βίντεο αυτό δεν απειλεί ξετσίπωτα μόνο την Ελλάδα αλλά ολάκερη την Δύση. Και άπαντες σε Ευρώπη και Αμερική, εξακολουθούν να τον συναναστρέφονται, να, συναγελάζονται και να συναλλάσσονται μαζί του.

Σημεία των καιρών , που πρέπει εδώ και τώρα να τα αντιμετωπίσουμε δυναμικά, γιατί σε λίγα χρόνια θα είναι πολύ αργά!

παπά Ανδρέας Κεφαλογιάννης

anogi.gr

Follow Pentapostagma on Google news Google News

POPULAR