Opinion

Γ.Τράγκας: Η σήψη στην Αθήνα είναι τόσο βαθιά που είναι μοναδική ευκαιρία για τον επεκτατισμό των Τούρκων

Όλη η Ελλάδα αναρωτιέται τι ρόλο παίζει αυτός ο πρωθυπουργός που ξέχασε το βέτο του Βουκουρεστίου και άρχισε να λέει τα Σκόπια…Gorna Macedonia, ξεχνώντας ότι το 75% του ελληνικού λαού, σύμφωνα με όλες τις μετρήσεις δηλώνει κατηγορηματικά αντίθετο με την εκχώρηση του ονόματος Μακεδονία.

Τι ρόλο παίζει αυτός ο πρωθυπουργός που ξέχασε το βέτο του Βουκουρεστίου και λησμόνησε ότι ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς επίλυση του ονόματος και αλλαγή του Συντάγματος με απάλειψη όλων των αλυτρωτικών εδαφίων.

Όλη η Ελλάδα χαμογέλασε χθες ακούγοντας, το δίδυμο Τσίπρα – Καμμένου να λέει ότι θα υπερασπιστούμε τα πάτρια εδάφη, ενώ ο Ερντογάν λυσσομανούσε απέναντι και απειλούσε ότι θα αφαιρέσει χιλιάδες ζωές, αν δεν του κάνουν όλα τα χατίρια.

Όλοι οι Έλληνες αναρωτιούνται πως θα υπερασπιστούμε τα πάτρια εδάφη, αφού ο Τσίπρας ανοίγει πληγές καθημερινά στο κορμί της Ελλάδας. Υπερφορολογεί και δέρνει τους Έλληνες στους πλειστηριασμούς. Κατάσχει τις περιουσίες, απορροφά τις εναπομείνασες καταθέσεις και διώχνει όλο τον πληθυσμό, όλα τα νιάτα στο εξωτερικό.

Ακόμα και οι Σκανδιναβικές χώρες κατακλύζονται αυτή την εποχή από Έλληνες επιστήμονες, από Έλληνες που θέλουν να ζήσουν με αξιοπρέπεια, μακριά από το στρατόπεδο κατοχής, μακριά από την κυβέρνηση τερμιτών του κου Τσίπρα. Πως θα υπερασπιστούμε τα πάτρια εδάφη με έναν κουίσλινγκ πρωθυπουργό, υπηρέτη των δυνάμεων κατοχής που οδηγεί τη χώρα σε διαμελισμό, καίγοντας την ψυχή των Ελλήνων;

Όλη η Ελλάδα αναρωτιέται αν αυτός ο άνθρωπος, ο μοιραίος για την πατρίδα, κοιμάται το βράδυ και μπορεί να βλέπει στα μάτια τα παιδιά του.

Σε ολόκληρη την Ελλάδα απορούν για τις ανθελληνικές θέσεις του. Πως είναι δυνατόν ένας Έλληνας πρωθυπουργός να είναι τόσο υπηρέτης του Βερολίνου, να είναι τόσο καθοδηγούμενο όργανο ξένων κέντρων.

Όλη η Ελλάδα αναρωτιέται για τα ψέματα που λέει στον κόσμο περί ανάπτυξης και αποδράσεων. Όλη η Ελλάδα αναρωτιέται για τον εγωκεντρισμό ενός ανθρώπου και το μίσος του απέναντι σε οτιδήποτε είναι εθνικό σύμβολο, εθνικό χαρακτηριστικό απέναντι στην εκκλησία, απέναντι στους αρμούς της Δημοκρατίας.

Αυτός, ο Τσακαλώτος και οι άλλοι εθνομηδενιστές παραμυθιάζουν τον κόσμο περί ανάπτυξης, ενώ ερημώνει η Ελλάδα από νεαρές ηλικίες και αυτό φαίνεται γύρω μας, ο κόσμος πεινάει και αυτός το μόνο που τον απασχολεί είναι να ανοίξει κερκόπορτες και να φτιάξει μια πλατφόρμα διορισμένων με μισθούς πείνας.

Είναι εκπληκτικό, ότι ενώ αυτός μιλάει στον αέρα, σχεδόν ανέκφραστος κάθε φορά, ο νέος επικεφαλής του Euroworking Group, o Κος Χανς Χάιμπριφ, δήλωσε στα ΝΕΑ, ότι θα υπάρχει ενισχυμένη εποπτεία μέχρι τέλους και ότι η Ελλάδα θα βρίσκεται στο μικροσκόπιο, μέχρι να αποπληρώσει όλα τα δάνειά της, 313 δις. Ο νέος επικεφαλής του Euroworking group δήλωσε ότι : « θα έχετε σοβαρό πρόβλημα με τα προαπαιτούμενα και ότι θα πρέπει να διασφαλίσουμε ότι δεν θα κάνετε πισωγυρίσματα».

Όλη η Ελλάδα αναρωτιέται πόσα ψέματα ακόμα θα πει ο Τσίπρας και τι ακόμα θα κάνει για να ανοίξει κερκόπορτες στα εθνικά θέματα. Είναι και ανιστόρητος και δεν αντιλαμβάνεται ότι οι Γερμανοί τον οδηγούν, όπως στον πόλεμο του 1897, σε ταπείνωση, υπερδανεισμό, απώλεια εδαφών και υπερχρέωση.

Είναι άφρων και πολιτικά ηλίθιος. Μπήγει το μαχαίρι κάθε μέρα στο κορμί της Ελλάδος και την κάνει να αιμορραγεί, να είναι ημιθανής πριν από τη σύγκρουση με την Τουρκία. Ουδείς πρόκειται να τον στηρίξει και το πιθανότερο είναι ότι θα έχει την τύχη του Τσολάκογλου ή του Λογοθετόπουλου.

Χθες οι τερμίτες λούφαξαν. Ο Τσίπρας πήγε στα Ψαρά μαζί με τον Γαβρόγλου, που θέλει να καταργήσει την ανάπτυξη της θρησκευτικής συνείδησης ως γνήσιος τουρκόσπορος. Τον πήρε το μάτι μου δίπλα στον Τσίπρα, που κάλεσε την Τουρκία να σεβαστεί το διεθνές δίκαιο, ενώ με τις πράξεις του και τις παραλείψεις του αποδυναμώνει πλήρως την εθνική άμυνα.

Συνεχίζουμε και σήμερα τη συγκέντρωση των ΟΧΙ είτε με email, είτε με SmS, είτε με επιστολές που στέλνουμε Ιάσωνος 2 στον Πειραιά για την εκπομπή του Γιώργου Τράγκα.

Ήταν πραγματικά συγκλονιστικό το ρεπορτάζ της Κυριακάτικης Δημοκρατίας. Οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ κρύφτηκαν στο κοινοβούλιο για να μην παραλάβουν τα εξώδικα που έστειλαν οι Μακεδονικές Ενώσεις. Εξώδικα που αναφέρονται σε εσχάτη προδοσία. Διότι παρακάμπτουν τη συντριπτική βούληση της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού. Κρύφτηκαν και χρειάστηκε γραπτή εντολή εισαγγελέα για να γίνει η θυροκόλληση στη βουλή για τους 150 βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ που βαδίζουν το μονοπάτι της εσχάτης προδοσίας.

Ήδη εκατομμύρια Μακεδόνες, όλα τα Μακεδονικά σωματεία σε Ελλάδα και εξωτερικό ετοιμάζουν επίδοση ανάλογου νομικού κειμένου στον Προκόπη Παυλόπουλο και σε όλα τα μέλη της αντιπολίτευσης. Όλοι οι Μακεδόνες αλλά και η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων προειδοποιεί αυτούς που μπήγουν μαχαίρια καθημερινά στην Ελλάδα, ότι αν προχωρήσουν αντιμετωπίζουν σύμφωνα με τον ποινικό νόμο την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας.

Όλη η Μακεδονία καλεί την αντιπολίτευση να παραιτηθεί για να γίνουν άμεσα εκλογές και να απομακρυνθούν οι εθνομηδενιστές, η προδοτική παρέα του Τσίπρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, οι βουλευτές τους ΣΥΡΙΖΑ θορυβήθηκαν και απευθύνθηκαν στον κο Βούτση, ο οποίος κάλεσε την αρμόδια διευθύντρια της νομικής υπηρεσίας. Εκείνη απάντησε ότι βάσει του νόμου τα εξώδικα πρέπει να παραληφθούν και αν δεν θέλουν να το πράξουν οι ίδιοι, μπορούν να το αναθέσουν σε υπαλλήλους των κομμάτων τους. Οι βουλευτές δεν ικανοποιήθηκαν από την απάντηση.

Ήδη μαθαίνω συγκεντρώνονται εκατοντάδες χιλιάδες υπογραφές κατά των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ. Οι Μακεδόνες στην πλειοψηφία τους τους αποκαλούν προδότες, ενώ ο κος Τσίπρας επιχειρεί να παρακάμψει την άποψη και τη βούληση του 75% των Ελλήνων.

Οι περισσότεροι Έλληνες δεν λένε μόνο ότι ο κος Τσίπρας πάει να προδώσει αλλά ότι είναι βαλτός και θέλει να διαλύσει επίτηδες το κράτος. Αποπνέει σε κάθε ενέργειά του ανθελληνισμό και αυτό προκύπτει όχι μόνο από τα ψέματά του αλλά από τη συμπεριφορά του απέναντι στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας. Είναι χιλιάδες αυτοί πλέον που τον θεωρούν βαλτό και ιδιοτελή.

Ήδη τα ονόματα των 154 βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αναφέρονται σε πλήθος ανακοινώσεων που βγάζουν όλες οι ενώσεις και τα σωματεία Μακεδόνων, Ελλάδος και Εξωτερικού. Ο δε Καμμένος και οι ΑΝΕΛΙΤΕΣ θεωρούνται υποστηρικτές των εθνομηδενιστών και εχθρών της πατρίδας, του έθνους και της θρησκείας.

Μην έχετε καμία αμφιβολία ότι πάμε για μεγάλη αναμέτρηση με την Τουρκία κατά μήκος των ελληνικών συνόρων. Αν θέλετε ειρήνη, προετοιμαστείτε για μεγάλο πόλεμο με τον γείτονα φασίστα.

Από χθες και ενόψει της σημερινής συνάντησης με τους Ευρωπαίους στη Βάρνα της Βουλγαρίας, έχει λυσσάξει. Βρίσκεται σε παραλήρημα και κραυγάζει ότι η Τουρκία θα γίνει πάλι μεγάλη με αιματοκύλισμα.

Φωνάζει, ουρλιάζει ότι θα οικοδομήσει μία νέα ισχυρή Τουρκία, παίρνοντας ζωές. Στα ίσια λέει ότι τα σημερινά σύνορα της Τουρκίας είναι τεχνητά και ότι μετά το Αφρίν ξεκινάει η Ανάσταση της Μεγάλης Τουρκίας. Μάλιστα προειδοποίησε τους Ευρωπαίους και φυσικά εμάς.

Αυτοί που πιστεύουν είπε πως οι παρατηρήσεις μου είναι μπλόφες ή άδεια ρητορική θα δουν πως το λάθος τους είναι θανάσιμο. Οι δηλώσεις μου πρόσθεσε αντικατοπτρίζουν την αποφασιστικότητα της Τουρκίας, τις πολιτικές του κράτους και τα αισθήματα του λαού. Θα τα καταφέρουμε ή θα σκοτωθούμε είπε μέσα σε πραγματικό παραλήρημα ο Ερντογάν.

Θυμίζει σε πολλά από αυτά που λέει τον Σαντάμ Χουσείν, όπως τον έζησα σε αλλεπάλληλα ταξίδια μου στη Βαγδάτη, πριν συναντήσει το πεπρωμένο του. Επίσης, ο Ερντογάν αναφέρεται συνέχεια στον ισχυρότατο στρατό της Τουρκίας, έναν από τους μεγαλύτερους του κόσμου, όπως λέει, ακριβώς όπως και ο Σαντάμ Χουσείν πριν ανταμώσει το πεπρωμένο του.

Εδώ στην Αθήνα, Παυλόπουλος – Τσίπρας και Καμμένος επανέλαβαν μία από τα ίδια, γύρω από την απόφασή μας να υπερασπιστούμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα.

Πρέπει όμως τόσο ο ΠτΔ, όσο και η συγκυβέρνηση των τερμιτών να κατανοήσουν ότι με χαίνουσες πληγές στο κορμί της ελληνικής κοινωνίας, ανοίγεις κερκόπορτες και ότι το μνημόνιο και η υποτέλεια σε δυνάμεις κατοχής, οδηγούν σε αλλαγές συνόρων.

Ο μεγάλος πρωθυπουργός μας είπε ότι οι Τούρκοι είναι πολυλογάδες, φωνακλάδες αλλά δεν είναι ανόητοι και άφησε να εννοηθεί ότι δεν θα προκαλέσουν θερμό επεισόδιο. Γιατί αυτό θα ήταν σαν να πυροβολούν τα πόδια τους.

Δύο γεγονότα το Σαββατοκύριακο που πέρασε μου προκάλεσαν βαθύτατη θλίψη. Ο θάνατος του ήρωα αστυνομικού στη Γαλλία, ο οποίος διαπραγματεύτηκε και δέχθηκε να αντικαταστήσει όμηρο ισλαμιστή τρομοκράτη, πέφτοντας νεκρός στο τέλος από τα πυρά του.

Ο Αρνό Μπετράν ετίμησε το όπλο του, ετίμησε το αξίωμά του, ετίμησε την πατρίδα του. Ετίμησε την κοινωνία και την αποστολή του. Ήταν ένας πραγματικός ήρωας. Παντρεύτηκε την αγαπημένη του, λίγες ώρες πριν πεθάνει στο νοσοκομείο. Είχε δεχθεί 4 σφαίρες.

Αγκαλιά με τον αγαπημένο μου Αστερίξ, είδαμε μαζί στην τηλεόραση τον βασανισμό και την εκτέλεση του άτυχου σκυλιού εκεί στην Κόνιτσα που ανθρωπόμορφα κτήνη το πέταξαν σε γκρεμό. Ο Αστερίξ μέσα στην ασφάλεια της αγκαλιάς μου με κοίταζε, καθώς το δελτίο ειδήσεων επαναλάμβανε ξανά και ξανά τη φρικτή εικόνα της ρίψης του ζωντανού, του φίλου των ανθρώπων στο κενό.

Οι βασανισμοί ζώων στην Ελλάδα δείχνουν το επίπεδο της παιδείας και του πολιτισμού μας. Οι εκτεταμένοι και πολλαπλοί βασανισμοί ζώων στην Ελλάδα δείχνουν γιατί αυτός ο λαός ψηφίζει έτσι, επιλέγει έτσι και ανέχεται αυτά που του κάνουν ξένοι και κουίσλινγκς. Φυσικά, οι περισσότεροι είναι φιλόζωοι. Φυσικά είμαστε πιο πολλοί αυτοί που αγαπάμε τα ζώα, τους πραγματικούς φίλους του ανθρώπινου είδους.

Αυτό όμως δεν φτάνει. Πρέπει να υπάρξει πέλεκυς σκληρός σε όσους πιστεύουν ότι μπορούν να παίρνουν τις ζωές των ζώων και ότι μπορούν να τα βασανίσουν για να διασκεδάσουν τα ταπεινότερα των ενστίκτων τους. Θα έπρεπε να υπάρχει νόμος με φυλάκιση που θα επιβάλλεται χωρίς καμία αναστολή ή επιείκεια σε αυτά τα κτήνη που με την ίδια ευκολία θα μπορούσαν να προβούν και σε κακοποίηση ή αφαίρεση ανθρωπίνων ζώων.

Αν είναι ένοχος ο Βαγγέλης Μαρινάκης να οδηγηθεί στις χειρότερες φυλακές. Έχω όμως την εντύπωση ότι η ομάδα των εθνομηδενιστών που οδηγεί τη χώρα σε εθνική τραγωδία, πετάει διάφορες υποθέσεις – φωτοβολίδες που δεν συνοδεύονται από τεκμηριωμένα στοιχεία ή σειρά αποχρωσών ενδείξεων.

Έχω πει στο παρελθόν ότι η υπόθεση του Noor 1 διαλευκάνθηκε από τους Αμερικανούς και χιλιάδες σελίδες παραδόθηκαν στις ελληνικές αρχές από την DEA,την περίφημη Drugs Enforcement Administration. Ούτε μία αναφορά στο όνομα Μαρινάκης δεν υπάρχει στην έρευνα των Αμερικανών από την οποία η ελληνική δικαιοσύνη σχημάτισε τη δικογραφία για το Noor 1.

 

Η δίκη έγινε πριν 3 χρόνια και καταδικάστηκαν οι πρωταγωνιστές σε βαρύτατες ποινές. Μάλιστα από την ανακρίτρια που έχει το βασικό βάρος της έρευνας, εκδόθηκαν και 2 εντάλματα σύλληψης Τούρκων χρηματοδοτών. Τώρα διαβάζω, χωρίς αυτά που διαβάζω να συνοδεύονται από αποδεικτικό υλικό, ότι ο Μαρινάκης κατηγορείται για χρηματοδότηση και αποθήκευση, ενώ Εισαγγελέας Διαφθοράς θα διερευνήσει αν υπάρχει εμπορία και ξέπλυμα.

Δηλαδή οι Αμερικανοί τον έχουν στα χρηματιστήρια της Νέας Υόρκης, όλες οι συναλλαγές του περνάνε μέσα από το IRS, δεν υπάρχει ούτε ένα στοιχείο για ξέπλυμα χρήματος ή οτιδήποτε άλλο στις αμερικανικές αρχές, δεν υπήρξε κανένα στοιχείο κατά την εξάρθρωση της σπείρας του Noor 1 και τώρα μετά από πλήθος προειδοποιήσεων ότι έρχεται η σύλληψή του, λένε ότι ασχολήθηκε με τη χρηματοδότηση και με την αποθήκευση.

Έχω την εντύπωση ότι πρέπει η δικαιοσύνη να δώσει όλες τις ενδείξεις ή αποδείξεις, το σύνολο αποδεικτικού υλικού, να το παίξουν τα δελτία ειδήσεων και να υπάρξει και εκτεταμένη διασταύρωση στοιχείων, γιατί όλο αυτό το πράγμα όζει, μυρίζει…

Μήπως κάποιοι θέλουν να φύγει ο ΔΟΛ από τον έλεγχο του Μαρινάκη;

Μήπως κάποιοι θέλουν να φύγει ο Ολυμπιακός από τον έλεγχο του Μαρινάκη;

Μήπως κάποιοι παρακινούν διώξεις για πολιτικούς λόγους;

Η σήψη είναι βαθύτατη στην Αθήνα. Όλοι το κουβεντιάζουν στα καφενεία, στα σπίτια και στις ταβέρνες. Είναι τόσο βαθιά η σήψη που πιστεύω ότι αποτελεί μοναδική ευκαιρία για τον επεκτατισμό των Τούρκων.

Follow Pentapostagma on Google news Google News

POPULAR