World

Συγκλονιστικό! Άμαχος πολίτης της Αφρίν απευθύνεται στον Ερντογάν με φόντο τα συντρίμμια της πόλης (βίντεο)


Δεκάδες οι νεκροί άμαχοι από τις απανωτές επιθέσεις της Τουρκίας στην περιοχή Άφριν της Συρίας, ενώ δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που έχουν τραυματιστεί από τα τουρκικά πυρά. Οι επιθέσεις ξεκίνησαν το περασμένο Σάββατο καθώς τότε άρχισε η  τουρκική στρατιωτική επιχείρηση κατά του YPG (Κουρδική πολιτοφυλακή “Μονάδες Προστασίας του Λαού”), “ Κλαδος Ελαίας”. Παρακάτω μπορείτε να δείτε την άλλη πλευρά της στρατιωτικής επιχείρησης “Κλάδος Ελαίας” μέσα από τα μάτια των ανθρώπων που βρίσκονται στην περιοχή Αφρίν, καθώς επίσης να παρακολουθήσετε ένα βίντεο στο οποίο ένας άμαχος πολίτης με φόντο τα συντρίμμια της πόλης Αφρίν απευθύνεται προς τον Ερντογάν γεμάτος πικρία και θυμό λέγοντας τα εξής :

"Ο Ερντογάν ισχυρίζεται ότι είναι μουσουλμάνος, είναι άπιστος και ISIS, επέτρεψε στο “Ισλαμικό Κράτος” να εισέλθει στη Συρία και να την καταστρέψει και είδε ότι η περιοχή Αφρίν ήταν όμορφη και ξεκίνησε επίθεση εναντίον της, αλλά ακόμη και οι άπιστοι δεν το έκαναν αυτό! Βομβάρδισε και κατέστρεψε σπίτια, αλλά εμείς θα μείνουμε δεν θα φύγουμε από εδώ!".

Σημειώνεται ότι έως τώρα, ενώ η στρατιωτική επιχείρηση  κατά του YPG (  η Τουρκία θεωρεί ότι είναι τρομοκρατική οργάνωση), εξελίσσεται ομαλά, από την άλλη πλευρά, σύμφωνα με τον ΟΗΕ, τουλάχιστον 5.000 άνθρωποι έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, ενώ ευπαθείς κοινωνικές ομάδες δεν μπορούν να διαφύγουν και έχουν εγκλωβιστεί στο Αφρίν. Οι εικόνες που έρχονται από την περιοχή Αφρίν της Συρίας μέσα από τις αναρτήσεις διαφόρων ανθρώπων στο twitter είναι σκληρές και αιματηρές...

Προσοχή σκληρές εικόνες:


Το Βίντεο με τον άμαχο πολίτη που τα βάζει με τον Ερντογάν

https://twitter.com/agirecudi/status/955875494523756546?ref_src=twsrc%5Etfw

Follow Pentapostagma on Google news Google News

POPULAR