Politics

Πως τελείωσε η Σχέση Καμμένου – Καραμανλή

Ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος δεν έχανε ευκαιρία να προβάλει τις καραμανλικές ρίζες του και να εμφανίζεται σαν γνήσιος εκφραστής του Καραμανλισμού. Επέμενε σε αυτό, ακόμη και όταν το «καραμανλικό» στρατόπεδο, μέσω του βουλευτή Σερρών, Κώστα Αχ. Καραμανλή, του έστελνε ξεκάθαρα μηνύματα αποδοκιμασίας, θέλοντας με σαφήνεια να βάλει τέλος σε αυτή την πρακτική.

«Βλέπω τώρα τελευταία διάφορους εκτός Ν.Δ. να παριστάνουν τους αυτόκλητους υπερασπιστές του Καραμανλισμού και οι περισσότεροι το κάνουν απλά για να αλιεύσουν ψήφους», σχολίασε ο τομεάρχης Υποδομών της ΝΔ, Κώστας Αχ.Καραμανλής προσθέτοντας με νόημα: «Ο κ. Καμμένος – λυπάμαι που το λέω είναι «Καραμανλικός ευκαιρίας», είναι Καραμανλικός a la cart».

Ομως, σύμφωνα με το newpost.gr, το τέλος στην ανύπαρκτη σχέση Καμμένου – Καραμανλικών, δόθηκε από τον ίδιο τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, το βράδυ της ψήφισης του προϋπολογισμού. Ο υπουργός Άμυνας όχι μόνο άδειασε την εξωτερική πολιτική του Κώστα Καραμανλή, αλλά αναφέρθηκε με σχεδόν υβριστικό ύφος στον πρώην πρωθυπουργό: «Η λογική που υπηρετεί η Βούλτεψη είναι η λογική των ζεϊμπέκικων και των κουμπάρων, εμείς δεν την υπηρετούμε», είπε απαντώντας στη βουλευτή της ΝΔ και αναφερόμενος σαφώς στην «κουμπαριά» του κ. Καραμανλή με τον Ταγίπ Ερντογάν.

Follow Pentapostagma on Google news Google News

POPULAR