Greek-Turkish Relations

Ξεκίνησαν οι προκλήσεις: Τραγουδούν εν χορώ οι Τουρκόφρονες: «Ο Θεός είναι μεγάλος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με ιαχές «ηγέτη, ηγέτη μας»


Μπήκε στο τζαμί ο Ερντογάν. Οι συγκεντρωμένοι του φώναζαν: «Ο Θεός είναι μεγάλος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν» με ιαχές είσαι "ο Ηγέτης, ο Ηγέτης μας"!

Όταν ο Τούρκος πρόεδρος βγήκε από το αυτοκίνητό του, ο κόσμος άρχισε να τον επευφημεί, φωνάζοντας στα τουρκικά συνθήματα με το όνομά του.

Με συνθήματα τον υποδέχθηκαν οι συγκεντρωμένοι που ήταν πάρα πολλοί και από το πρωί περίμεναν έξω από το σπίτι του πρόξενου. Οι συγκεντρωμένοι του φώναζαν:

«Ο Θεός είναι μεγάλος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν».

Παιδάκια που ήταν εκεί του έδωσαν ανθοδέσμες. Φυσικά στον χώρο δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι ψευτομουφτήδες τους οποίους ο Ερντογάν ασπάστηκε όταν βγήκε από το αυτοκίνητο που τον μετέφερε.

 Ο τούρκος Πρόεδρος μπήκε για λίγο στο σπίτι του πρόξενου

-------------------------------------------------------------------------

Λίγο πριν τις 12:00 το μεσήμερι της Παρασκευής (08/12/2017), έφτασε στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης, το αεροσκάφος που μεταφέρει τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος έχει προγραμματισμένη επίσκεψη στην Κομοτηνή.

Ο κ. Ερντογάν μεταβαίνει αυτή την ώρα στην Κομοτηνή, όπου θα πραγματοποιήσει προσκύνημα στο τζαμί του Κιρ Μαχαλά, ενώ στη συνέχεια θα παραστεί σε ιδιωτικό δείπνο, το οποίο παρατίθεται προς τιμήν του.

Όπως μεταδίδει το xronos.gr η ισχυρή αστυνόμευση γύρω από το Μειονοτικό Γυμνάσιο - Λύκειο Κομοτηνής "προδίδει" μία ενδεχόμενη επίσκεψη Ερντογάν και στο εν λόγω σχολείο. Μάλιστα, το σχολείο φέρει το όνομα του τελευταίου Τούρκου προέδρου που είχε επισκεφτεί την Κομοτηνή το μακρινό 1952, Τζελάλ Μπαγιάρ.

Ακροβολισμένοι και στον μιναρέ

Δείτε όλα τα Βίντεο

Δείτε εδώ την άφιξη και τα συνθήματα

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fparatiritis.thrakis%2Fvideos%2F1305807182891612%2F&show_text=0&width=560

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fparatiritis.thrakis%2Fvideos%2F1305780829560914%2F&show_text=0&width=267

https://www.youtube.com/watch?v=Te-RnX4pt1U

Follow Pentapostagma on Google news Google News

POPULAR