World

Σοκ στην Τουρκία: Ο Ρ.Τ.Ερντογάν εκτελείται – Η οικογένειά του σφαγιάζεται (βίντεο)


Πολλά ερωτήματα και «αναστάτωση» έχει προκληθεί στην Τουρκία, ένα χρόνο μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα από ταινία όπου –σύμφωνα με το σενάριο- ο Ερντογάν και η οικογένειά του δολοφονούνται.

Μάλιστα ο φόβος του Ρ.Τ.Ερντογάν είναι τόσο μεγάλος ώστε και χτες αποδεσμεύτηκαν φωτογραφίες που έδειχναν ένα τουρκικό F-16 οπλισμένο με AIM-120 C7 και AIM-9X Sidewinder να τον συνοδεύει προς την Κωνσταντινούπολη.

Σύμφωνα με το σενάριο της ταινίας, με τίτλο «το Ξύπνημα», το πραξικόπημα επιτυγχάνει με το τρέιλερ της ταινίας να μην δίνει απάντηση για το τι συμβαίνει μετά.

Ο φιλοκυβερνητικός Τύπος στην Τουρκία έχει αντιδράσει έντονα απέναντι στην ταινία που παρουσιάζει τον Πρόεδρο Ερντογάν και την οικογένειά του να δολοφονούνται.

Τα Μέσα που στηρίζουν τον Ερντογάν χαρακτήρισαν την ταινία «προκλητική», «αντιδημοκρατική», «οχετό» και ανέφεραν ότι χρηματοδοτείται από τον Φετουλάχ Γκιουλέν, παρά το γεγονός ότι ο παραγωγός της έφτιαξε και την ταινία «Ο ηγέτης», η οποία αποτελεί «αγιογραφία» του Ερντογάν.

Η ταινία ξεκινά με τον Ερντογάν να διαβάζει ένα από τα αγαπημένα του ποιήματα που αποθεώνει τις προσπάθειες κατάπνιξης του πραξικοπήματος.

Το τρέιλερ δείχνει επίσης σκηνές με έναν Τούρκο στρατηγό να βάζει το πιστόλι του στο κεφάλι του Ερντογάν την ώρα που προσεύχεται αλλά και τη δολοφονία των μελών της οικογένειας του Ερντογάν από πραξικοπηματίες.

Το πραξικόπημα στέφεται από επιτυχία. Είναι σαφές ότι στρέφεται κατά του Ρ.Τ.Ερντογάν.

Ο σκηνοθέτης Αλί Αβτζί (Ali Avcı), συνελήφθη ως Γκιουλενιστής. Η σύλληψη του Αβτζί έγινε λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία του τρέιλερ της ταινίας του «Uyanış» δηλαδή «Το Ξύπνημα».

Είναι προφανές ότι κάποιοι "έστειλαν μήνυμα"...

https://www.youtube.com/watch?v=aYETp_y_mvkhttps://www.youtube.com/watch?v=i4xuCNiKhoghttps://twitter.com/HurOsmanli27/status/885149409087963136

Follow Pentapostagma on Google news Google News

POPULAR