World

ΗΠΑ: Υπό το βλέμμα του Ερντογάν το άγριο ξύλο στους Κούρδους (βίντεο)


Υπό το βλέμμα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έπεσε το άγριο ξύλο σε βάρος Κούρδων διαδηλωτών στην Ουάσινγκτον από τους άνδρες ασφαλείας του προέδρου της Τουρκίας.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο φαίνεται η στιγμή που η αυτοκινητοπομπή που μετέφερε τον Τούρκο πρόεδρο φτάνει στους χώρους του Blair House, απέναντι από τον Λευκό Οίκο ενώ στο πάρκο ακριβώς απέναντι έχει ξεκινήσει το άγριο ξυλοκόπημα των Κούρδων διαδηλωτών υπό την ανοχή της αμερικανικής αστυνομίας.

Μετά από κάποια δευτερόλεπτα στα οποία οι άνδρες ασφαλείας του Τούρκου προέδρου προσπαθούν να αντιληφθούν αν υπάρχει κίνδυνος, ο Ερντογάν φαίνεται να βγαίνει από το θωρακισμένο όχημα που τον μετέφερε, να ρίχνει ένα βλέμμα στο άγριο ξύλο και χωρίς να κουνήσει βλέφαρο να μπαίνει στο κτήριο.
//www.amerikaninsesi.com/embed/player/0/3855933.html?type=video

Το ξυλοκόπημα των Κούρδων διαδηλωτών έχει προκαλέσει και ένταση στις σχέσεις ΗΠΑ-Τουρκίας με τον γερουσιαστή των ΗΠΑ Τζον Μακέιν να ζητά την απέλαση του Τούρκου πρεσβευτή στην Ουάσινγκτον.

Στο αίτημα του Αμερικανού πολιτικού «απάντησε» ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου που ζήτησε να απομακρυνθεί από το διεθνή συνασπισμό για τη Συρία ο Αμερικανός απεσταλμένος, τον οποίο χαρακτήρισε φιλο- Κούρδο.

Το άγριο ξύλο των ανδρών ασφαλείας του Ερντογάν στους Κούρδους διαδηλωτές

https://www.youtube.com/embed/DirD04GoZLg

Follow Pentapostagma on Google news Google News

POPULAR