File

Βίντεο ντοκουμέντο: Εν ψυχρώ δολοφονία Toύρκου Ταγματάρχη - Παντού κηδείες με 3.404 Τούρκους στρατιώτες και αστυνομικούς νεκρούς

Δεν θα αντέξει πολύ ακόμα η τουρκική κοινωνία η οποία βάλλεται από παντού, τρομορκατικές επιθέσεις, κούρδοι εντός και εκτός χώρας, Συρία, ΙSIS, πραξικόπημα, ίσως και νέα απόπειρα κτλ. Κυκλοφόρησε πριν λίγο βίντεο ντοκουμέντο από τη νύχτα της 15ης Ιουλίου 2016, όταν έγινε η απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία. Ο Ρ.Τ.Ερντογάν έχει βυθίσει ολόκληρη τη χώρα και την έχει μετατρέψει σε ένα απέραντο νεκροταφείο. Δείτε τους νεκρούς Τούρκους στρατιώτες από την Al-Bab.

Πρόκειται για τη στιγμή της δολοφονίας του ταγματάρχη Φατίχ Κιλίντς, ο οποίος μετείχε στην απόπειρα πραξικοπήματος.

Στη 2η στρατιωτική μονάδα στην πόλη Malatya, ο Κιλίντς είχε προετοιμάσει τους στρατιώτες του και τους είχε δώσει όπλα.

Ωστόσο η αστυνομία είχε ενημερωθεί για τις κινήσεις του, με αποτέλεσμα να υπάρξει συμπλοκή, μέσα στη στρατιωτική μονάδα, και άνδρες της ασφάλειας να τον πυροβολήσουν.

Συνάδελφος του Κιλίντς παρέλαβε το πτώμα του ταγματάρχη και το μετέφερε στο αυτοκίνητο του.

Ο ιατροδικαστής επιβεβαίωσε πως ο θάνατος του προήλθε από εγκεφαλικά τραύματα, μετά τις σφαίρες που δέχθηκε.

Το βατερλό των τουρκικών δυνάμεων δεν έχει τέλος. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΡΚΚ , έχει γεμίσει με χιλιάδες πτώματα την σκληρά δοκιμαζόμενη τουρκική κοινωνία που θρηνεί πραγματικά πολλούς νεκρούς, τραυματίες και σακατεμένους , γεγονός που αποκρύβουν τα ΜΜΕ. 

Εφόσον αληθεύει η πληροφορία από τους Κούρδους  για τους νεκρούς Τούρκους στρατιώτες/αστυνομικούς μιλάμε για απώλεια που μεταφράζεται ως το ισοδύναμο μιας ολόκληρης μεραρχίας πεζικού.  

Το  2016  συνολικά έχουν σκοτωθεί 3.404 Τούρκοι αστυνομικοί και στρατιώτες , ένα αεροσκάφος F-16, 3 ελικόπτερα και 166 τεθωρακισμένα οχήματα συμπεριλαμβανομένων 8 αρμάτων μάχης  έχουν καταστραφεί ενώ νεκροί είναι  585 Κούρδοι  αντάρτες οι οποίοι  έπεσαν μαχόμενοι κατά τη διάρκεια του έτους.

Το γραφείο Τύπου του HPG (Λαϊκές δυνάμεις Άμυνας), πρόκειται για την  στρατιωτική πτέρυγα του Κόμματος PKK, κυκλοφόρησε τον απολογισμό πολέμου με τις τουρκικές δυνάμεις για το έτος 2016, ο οποίος προκαλεί θλίψη και αγανάκτηση στην τουρκική κοινωνία που μετρά συνεχώς  πτώματα  .

Οι Κούρδοι αντάρτες ως Λαϊκές  Δυνάμεις Άμυνας πολέμησαν, σύμφωνα με τους ίδιους, σε μια τεράστια μάχη  αντίστασης ενάντια στις επιθέσεις του καθεστώτος Ερντογάν που ξεκίνησε σε όλη την επικράτεια το 2016, και η οποία είχε χαρακτήρα καθαρής γενοκτονίας και εξόντωσης.

Το HPG ανακοίνωσε  ότι η μάχη  κλιμακώθηκε κατά τη διάρκεια των πρώτων μηνών του έτους και   επεκτάθηκε στις περιοχές Amed  να Botan, Dersim , Serhat, Amanos και στον ΠΟΝΤΟ .

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι: « Κατά τη διάρκεια αυτής της τεράστιας μάχης  αντίστασης,  οι δυνάμεις του τουρκικού κράτους  υπέστησαν τις μεγαλύτερες απώλειες  στον πόλεμο  αυτό μέσα στο 2016. Χιλιάδες στρατιώτες εξοπλισμένοι με  βαρύ οπλισμό χρειάστηκε να υποχωρήσουν  λόγω των τεράστιων απωλειών τους . Οι εχθρικές δυνάμεις απέτυχαν πλήρως στην αντιμετώπιση του  ανταρτοπόλεμου από τις κουρδικές δυνάμεις που τον διεξάγουν  πλέον με επαγγελματικό τρόπο.

Το HPG και οι εκατοντάδες αντάρτες έδωσαν έναν αγώνα  αυτο-θυσίας ,  τιμώντας  όλους τους αντάρτες και τους αμάχους  που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια της αντίστασης για να προστατεύσουν  τις αξίες που πρεσβεύονται  από τον κουρδικό λαό.

Η ανακοίνωση αναφέρει  τα ακόλουθα λεπτομερή στοιχεία ως προς τον απολογισμό του πολέμου μεταξύ ανταρτών και τουρκικών δυνάμεων σε ολόκληρο το έτος 2016:

Επιχειρήσεις  και  επιθέσεις από τον τουρκικό στρατό

χερσαίες επιχειρήσεις που πραγματοποιήθηκαν  από τον τουρκικό στρατό: 323

Αεροπορικές επιθέσεις (πολεμικά αεροσκάφη): 406

επιθέσεις με ελικόπτερο Cobra: 88

Επιθέσεις με πυροβόλα howitzer , όλμους  και αυτοκινούμενο πυροβολικό : 493

Δράσεις από Κούρδους αντάρτες

Ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν  από αντάρτες και  συγκρούσεις: 1150 (160 συγκρούσεις)

Νεκρό τουρκικό προσωπικό (αστυνομία-στρατιωτικοί): 3404 (38 υψηλόβαθμοι)

Τραυματίες  των τουρκικών δυνάμεων: 1334

Κατεστραμμένα στρατιωτικά (θωρακισμένα) οχήματα: 166 (συμπεριλαμβανομένων 8 αρμάτων μάχης )

Κατεστραμμένα στρατιωτικά  (θωρακισμένα) οχήματα: 48

Κατεστραμμένα εναέρια οχήματα: 4 (συμπεριλαμβανομένου ενός  F-16)

Κατεστραμμένα ελικόπτερα: 25 (14 Sikorsky, 11 Cobra)

Δράσεις με ανεπιβεβαίωτα αποτελέσματα: 286

Νεκροί Κούρδοι αντάρτες: 585 (13 αυτομόλησαν)

Φυλακισμένοι αντάρτες: 14

Από τον Ιούλιο του 2015, η Τουρκία ξεκίνησε μια αμφιλεγόμενη στρατιωτική εκστρατεία εναντίον του ΡΚΚ στη νοτιοανατολική  περιοχή της χώρας παραβιάζοντας την συμφωνία κατάπαυσης του πυρός .

Από την αρχή της εκστρατείας, η Άγκυρα έχει επιβάλει απαγορεύσεις κυκλοφορίας όλο το εικοσιτετράωρο, εμποδίζοντας τους αμάχους να εγκαταλείψουν τις περιοχές όπου διεξάγονται οι στρατιωτικές επιχειρήσεις.

Οι παρατηρητές λένε ότι η τουρκική επιχείρηση έχει προκαλέσει βαρύ τίμημα  για το κουρδικό άμαχο πληθυσμό  και κατηγορεί  την Τουρκία για την χρήση συλλογικής τιμωρίας εναντίον της κουρδικής μειονότητας.

Ακτιβιστές έχουν κατηγορήσει τις δυνάμεις ασφαλείας ότι προκαλούν εσκεμμένα τεράστιες καταστροφές στα αστικά κέντρα με την άνανδρη  δολοφονία  Κούρδων αμάχων.

Οι Τούρκοι όπως έκαναν με τους Αρμένιους , τους Έλληνες και τις άλλες μειονότητες στα εδάφη αυτά , τώρα προκαλούν  εσκεμμένα μία ακόμη γενοκτονία έχοντας σκοπό να διώξουν τους Κούρδους από την  ΝΑ Τουρκία, για «καθαρίσουν» την περιοχή από κινδύνους και «προβλήματα».

Αυτοί ήταν , είναι και θα είναι οι νέο-οθωμανοί Τούρκοι εγκληματίες και βάρβαροι, οι οποίοι διαχρονικά  διαπράττουν μαζικά τέτοιου είδους  ειδεχθή εγκλήματα,  τα οποία  στην ουσία  αποτελούν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

https://www.youtube.com/watch?v=EG8RgHFQHP4

https://youtu.be/IV9vjUFRoh8?t=35

https://youtu.be/PMN17u-wbGU?t=14

https://youtu.be/3UbHeSyC82k?t=1

 

Follow Pentapostagma on Google news Google News

POPULAR