File

«Δεύτερη εισβολή» στην Κύπρο από το λιμάνι της Μερσίνας από εκατοντάδες λαθρομετανάστες με τις «ευλογίες» της Άγκυρας

Σαράντα δύο ολόκληρα χρόνια όχι μόνο  δεν άλλαξαν συμπεριφορά οι Τούρκοι ,αλλά έγιναν ακόμα πιο « εφευρετικοί» για την υλοποίηση του σχεδίου τους,  να γεμίσουν την μεγαλόνησο με μουσουλμάνους  μετανάστες.

Πάνω από  400 μετανάστες αναμένουν στη Μερσίνα της Τουρκίας , τους οποίους οι σωματέμποροι της ελπίδας με τις ευλογίες του Ερντογάν ετοιμάζουν να αποστείλουν  στην Κύπρο .

Την πληροφορία επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης της Κύπρου κ.  Ιωνάς Νικολάου, προσθέτοντας ότι, η πληροφορία προήλθε από μετανάστες που έφθασαν στην περιοχή του Κάτω Πύργου Τηλλυρίας, στις αρχές της εβδομάδας, αναφέρει ο κυπριακός τύπος.

metanastes

«Γι’ αυτό κρίναμε ότι δεν επρόκειτο για ένα μεμονωμένο περιστατικό το οποίο είχε συμβεί την πρώτη φορά, επρόκειτο για μια πολύ πιθανή οργανωμένη προσπάθεια που προγραμματίζεται να γίνει από τους διακινητές και έτσι λήφθηκαν τα αυστηρά αυτά μέτρα καθώς και άλλα που να μας επιτρέπουν έγκαιρα να έχουμε προειδοποίηση και επισήμανση των καραβιών που θα μεταφέρουν μετανάστες», ανέφερε.

Ερωτηθείς για το θέμα της αστυνόμευσης στον Κάτω Πύργο Τυλληρίας για την αντιμετώπιση του προβλήματος των μεταναστών, ο κ. Νικολάου απάντησε πως «ήδη στην περιοχή σταθμεύει σκάφος του Λιμενικού  το οποίο περιπολεί επί τακτικής βάσης όλη την περιοχή που εκτείνεται και η οποία πιθανόν να αποτελέσει χώρο διέλευσης μεταναστών. Μέχρι στιγμής τα μέτρα όπως εφαρμόζονται λειτουργούν αποτρεπτικά».

Μόλις σήμερα ολόκληρος ο τουρκικός τύπος με πλήθος δημοσιευμάτων «σαρκάζει» τόσο την Ελλάδα όσο και τους ελληνοκύπριους για την λογική απαίτηση τους,  να αποσυρθεί ο κατοχικός στρατός, αλλιώς οι συνομιλίες αποτελούν «όνειρο θερινής νυκτός».

Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να μετακινηθεί κανένας από τους 35 000 στρατιώτες από την βόρεια πλευρά του νησιού, και σίγουρα αλλιώς εννοούν την ενοποίηση της Κύπρου οι νέο-Οθωμανοί του Πρωθυπουργού Γκιλντιρίμ και του Προέδρου Ερντογάν.

Στο πλαίσιο αυτό,  οι «εισβολή» κατευθυνόμενης μάζας μουσουλμάνων μεταναστών/προσφύγων αποτελεί μια καλή παρακαταθήκη για το μέλλον και την προσπάθεια ισλαμοποιήσης της Κύπρου.

Έτσι σκέπτονται οι Τούρκοι και έτσι θα σκέπτονται πάντοτε, μόνο που τα «ψωμιά τους λιγοστεύουν» και το καλό είναι ότι το δεν ξέρουν .

με πληροφορίες από   http://www.philenews.com

Follow Pentapostagma on Google news Google News

POPULAR