World

Μεταφέρονται μετανάστες από την Τουρκία στην Γερμανία με «μυστικές πτήσεις» την νύχτα ;

Υπάρχουν πληροφορίες ότι οι γερμανικές αρχές πραγματοποιούν μεταφορά  μεταναστών στην χώρα από την Τουρκία με  μυστικές νυχτερινές πτήσεις, αναφέρει βρετανικό δημοσίευμα.

Οι πτήσεις πραγματοποιούνται μέσω των αεροδρομίων της  Κολωνίας και της Βόννης  γεμίζοντας την Γερμανία με χιλιάδες μετανάστες . Οι πτήσεις αυτές υλοποιούνται αποκλειστικά κάθε βράδυ με την χρήση πολλών αεροσκαφών που μετακινούνται από και προς την Τουρκία.

Η  καγκελάριος της Γερμανίας  Άνγκελα Μέρκελ, έχει συμφωνήσει να δεχθεί  28.600 μετανάστες στο πλαίσιο διαφόρων συμφωνιών.

Από αυτό το νούμερο  ένα μέρος θα μετακινηθεί  στην χώρα από την Ιταλία και την Ελλάδα, οι οποίες επίσης αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα .

Σε μια δεύτερη συμφωνία μεταξύ της Τουρκίας και της ΕΕ, 18.000 μετανάστες από τη Συρία θα κατανεμηθούν σε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο, με το μερίδιο της Γερμανίας να ανέρχεται  στους  1.600 μετανάστες .

Εκατοντάδες μετανάστες συνεχίζουν να φθάνουν στην Ευρώπη, καθώς εγκαταλείπουν τις σκηνές χάους και την  βαρβαρότητα του ισλαμικού κράτους στη Μέση Ανατολή.

Γερμανικές πηγές ανέφεραν ότι : «επί του παρόντος, οι διακινούμενες  εικασίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο σχετικά με υποτιθέμενες μυστικές νυκτερινές πτήσεις από Τουρκία προς τα αεροδρόμια της Κολωνίας / Βόννης, για την μεταφορά προσφύγων  στη Γερμανία, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.  Αυτοί οι ισχυρισμοί δεν είναι αλήθεια..».

Το γερμανικό υπουργείο Εσωτερικών εξέδωσε επίσης μια ανακοίνωση μέσω των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης αρνούμενο τους  ισχυρισμούς αυτούς.

Η καγκελάριος Μέρκελ ευρίσκεται αντιμέτωπη με την πολιτική της ( των ανοικτών θυρών)  σχετικά με τους μετανάστες, και τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης.

Η ίδια έχει  δεχθεί επικρίσεις τόσο στο εσωτερικό του κόμματός της, όσο  και σε παγκόσμιο επίπεδο, ειδικά μετά  την ραγδαία  αύξηση των τρομοκρατικών επιθέσεων σε ολόκληρη την Ευρώπη .

Η ουσία είναι ότι ο Ερντογάν έχοντας τρία εκατομμύρια μετανάστες στα παράλια της Τουρκίας εκβιάζει την Ευρώπη , και ειδικά την Ελλάδα για να επιτύχει τα άνομα  σχέδια του.

Follow Pentapostagma on Google news Google News

POPULAR