File

ΕΚΤΑΚΤΟ: Συνελήφθησαν οι δύο Τούρκοι πιλότοι που κατέρριψαν το ρωσικό Su-24 - Τα πήρε όλα ο Β.Πούτιν και ετοιμάζεται και το κλείσιμο του Ιντσιρλίκ

"Oι δύο πιλότοι που κατέρριψαν το ρωσικό βομβαρδιστικό Su-24 κοντά στα συριακά σύνορα συνελήφθησαν" ανακοίνωσε ανώτατος Τούρκος αξιωματούχος υπό καθεστώς ανωνυμίας αναφέρει το Bloomberg.

Προηγουμένως είχε αναφερθεί ότι ο ένας πιλότος που ήταν υπεύθυνος για την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού ήταν υπό κράτηση.

Αν ο Ρ.Τ.Ερντογάν προχωρήσει και στην θανατική καταδίκη τους τότε θα έχει ολοκληρώσει την στροφή προς την Ρωσία και τον ρωσικό εναγκαλισμό.

Η Αθήνα πρέπει να προβληματιστεί πολύ για την γεωπολιτική στροφή της Τουρκίας.

Ο Ρ.Τ.Ερντογάν φαίνεται να κλειδώνει την ρωσοτουρκική συμφωνία η οποία όπως γνωρίζουμε έχει πολλές ακόμη παραμέτρους αλλά προς το παρόν ικανοποίησε όλα τα αιτήματα του Β.Πούτιν.

Επιβεβαιώνεται έτσι και το άρθρο μας ΕΚΤΑΚΤΟ: O B.Πούτιν παίρνει και τον Τούρκο πιλότο που κατέρριψε το Su-24 – Στημένο τελικά το πραξικόπημα… .

Ανεξαρτήτου αποτελέσματος οφείλουμε να παραδεχθούμε ότι ο Σουλτάνος παίζει μεγάλο σκάκι.

Το αν θα καταφέρει να εκπληρώσει όλους τους στόχους του είναι βέβαια ζήτημα γιατί οι ΗΠΑ καραδοκούν για την ανατροπή του.

Πάντως η Τουρκία βρίσκεται για τρίτη ημέρα στο νόμο της Σαρία, στόχος και αυτός του Ερντογάν.

Follow Pentapostagma on Google news Google News

POPULAR