File

Nέο βίντεο-ντοκουμέντο από την στιγμή της απόπειρας δολοφονίας του Ερντογάν - F-16 των πραξικοπηματιών προσπάθησαν να τον καταρρίψουν - Πυροβολισμοί στο Δικαστικό Μέγαρο


Nέο συγκλονιστικό βίντεο από την επίθεση 40 κομάντο των ειδικών δυνάμεων που πρόσκεινται στους πραξικοπηματίες στο ξενοδοχείο που διέμενε ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογάν στην περιοχή της Μαρμαρίδας ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Οπως  σας αποκαλύψαμε χτες στο άρθρο μας EKTAKTO: Εκατοντάδες πιλότοι στη φυλακή – Εξολόθρευσε την THK ο Ρ.Τ.Ερντογάν – Δείτε πως γλίτωσε την δολοφονία (εικόνες-βίντεο) βγήκε στην δημοσιότητα το πρώτο βίντεο από την επίθεση των πραξικοπηματιών στο ξενοδοχείο που διέμενε ο Ρ.Τ.Ερντογάν στην Μαρμαρίδα.

Συγκεκριμένα 40 κομάντο την ώρα που εκδηλώθηκε το πραξικόπημα, κινήθηκαν με τρία ελικόπτερα ειδικών αποστολών S-70 Blackhawk προς το ξενοδοχείο που διέμενε ο Τούρκος πρόεδρος.

Ακολούθησε δεύτερη απόπειρα δολοφονίας καθώς όπως μεταδίδει το Reuters, δύο F-16 των πραξικοπηματιών είχαν λοκάρει και ήταν έτοιμοι να καταρρίψουν το αεροσκάφος που μετέφερε τον Ερντογάν από Μαρμαρά σε Κωνσταντινούπολη ενώ δύο άλλα F-16 τον προστάτευαν.

Φέρεται να έγινε αερομαχία και να καταρρίφθηκε το ένα F-16 – υπήρχαν αναφορές από Παρασκευή βράδυ.

Σε κατάσταση συναγερμού τέθηκε το Δικαστικό Μέγαρο στην Άγκυρα, όταν άνδρας άρχισε να πυροβολεί προς το κτίριο μέσα από αυτοκίνητο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας που άνοιξε πυρ ήταν στρατιώτης, ενώ δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματισμούς από τα πυρά.


Follow Pentapostagma on Google news Google News

POPULAR