File

Κάτι "χοντρό" ετοιμάζει η Ρωσία στην Συρία - Μ.Άσαντ: "Το Χαλέπι θα γίνει ο τάφος του Ρ.Τ.Ερντογάν - Ευχαριστώ Ρωσία, Ιράν, Κίνα" - "Λιώσανε" οι ισλαμιστές (βίντεο)


"Η βορειοδυτική πόλη της Συρίας, το Χαλέπι, θα γίνει ο τάφος του προέδρου της Τουρκίας, Ρ.Τ.Ερντογάν και εκεί θα θαφτούν τα όνειρα και οι ελπίδες του" είπε ο πρόεδρος της Συρίας σε ένα απίστευτο ξέσπασμα δείγμα του ότι κάτι "χοντρό" ετοιμάζει η Ρωσία στην περιοχή.

"Όταν απέτυχαν να καταφέρουν αυτό που ήθελαν, προχώρησαν σε ανοιχτή διακήρυξη υποστήριξης στην τρομοκρατία και αποσύρθηκαν από μια συμφωνία εκεχειρίας" είπε ο Άσσαντ και πρόσθεσε "είδαμε ότι επιτέθηκαν σε νοσοκομεία στο Χαλέπι και στον άμαχο πληθυσμό".

"Το φασιστικό καθεστώς του Ερντογάν εστιάζει στο Χαλέπι καθώς το όνειρο του καταστράφηκε στην υπόλοιπη Συρία, και αυτή εδώ είναι η τελευταία ελπίδα του να εφαρμόσει το σχέδιο Μουσουλμανικής Αδελφότητας" τόνισε.

"Η ήττα της τρομοκρατίας είναι αναπόφευκτη όταν υπάρχουν χώρες όπως Ρωσία, Ιράν και Κίνα που υποστηρίζουν τον συριακό λαό και είναι με το μέρος της αλήθειας και με εκείνους που μάχονται εναντίον των δυναστών".

"Τους ευχαριστώ για τις ισχυρές τους θέσεις απέναντι μας. Αυτά τα κράτη δεν εγκαταλείπουν τις αρχές τους και παραδοσιακά ψάχνουν να υποστηρίζουν το δίκαιο των ανθρώπων που επιλέγουν να ορίζουν την μοίρα τους ως ανεξάρτητος λαός" πρόσθεσε.

Η σφοδρή αυτή επίθεση  του Μ.Άσαντ έρχεται λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του Σ.Λαβρόφ ότι η Ρωσική Αεροπορία θα δώσει ισχυρή υποστήριξη στον συριακό Στρατό στο Χαλέπι"

Πάντως αν κρίνουμε από τους χτεσινούς βομβαρδισμούς ο Άσαντ έχει δίκαιο...

 

https://www.youtube.com/embed/Ae_jARxYUro

 


Follow Pentapostagma on Google news Google News

POPULAR