File

Το κόμμα του Ομπάμα, του Ερντογάν, ελληνικό κόμμα και ελληνική πολιτική οργάνωση, έχουν το ίδιο σήμα!

Τι κοινό μπορεί να έχουν μεταξύ τους το κόμμα του Μπάρακ Χουσεΐν Ομπάμα, το κόμμα του Νταγίπ Ερντογάν, το ΠΑΣΟΚ και η Νεολαία της Νέας Δημοκρατίας, η ΟΝΝΕΔ; Έχουν δημιουργήσει τα σήματά τους με βάση το ίδιο σχέδιο. Τον ανατέλλοντα ήλιο της Νέας Τάξης. Ο ανατέλλων ήλιος αποτελεί σήμα της Νέας Εποχής διότι συμβολίζει το φώς που ΘΑ ανατείλει, το πρώτο φως, την αυγή, την Ηώ και αυτός που φέρνει την Ηώ (Ηώς ή Εώς) είναι ο Hώς-φέρων, δηλαδή ο Εωσφόρος. Είναι ένας από τους συμβολισμούς του βασιλέα τους, του ενός άρχοντα, του Αντίχριστου, που θέλουν να φέρουν ως παγκόσμιο ηγέτη. Το να έχουν διάφορα κόμματα διεθνώς το ίδιο σήμα σημαίνει δύο πράγματα. Πρώτον, ότι έχουν κοινή αρχή και δεύτερον, ότι έχουν τους ίδιους σκοπούς και γι αυτούς ακριβώς τους λόγους συνεργάζονται ώστε να οδηγήσουν τον κόσμο προς μία κατεύθυνση.

Ποια είναι η συμμετοχή των πολιτών σε όλα αυτά; Οι πολίτες νομίζουν ότι εκλέγουν με την ψήφο τους τούς ηγέτες τους, ώστε να μπορεί αργότερα η εκλεγμένη ηγεσία να τους επιρρίψει ευθύνες για την σκόπιμη αποτυχία τους λέγοντάς τους ότι «εσείς μας εκλέξατε». Επομένως φταίνε οι πολίτες για την απόφασή τους.
Αναφορικά με τον πράσινο ήλιο τώρα. Μπορούμε να δούμε τον ήλιο να παίρνει όλες τις αποχρώσεις των τριών βασικών χρωμάτων αλλά ποτέ δεν παίρνει πράσινη απόχρωση. Αυτό είναι ουτοπικό όπως ήταν ουτοπική και η πολιτική του ΠΑΣΟΚ, τα αποτελέσματα τῆς οποίας βιώνουμε σήμερα.

Β

Αυτό δεν συμβαίνει μόνο σε χώρες που ενδεχομένως να έχουν κάποια σχέση με την Ελλάδα, αλλά σε ολόκληρη την υφήλιο. Σε πάρα πολλές χώρες του κόσμου υπάρχουν πολιτικά κόμματα που έχουν σαν σήμα τον ανατέλλοντα ήλιο της Νέας Τάξης, όπως π.χ. στην Νότιο Αφρική, στην Αίγυπτο, στην Δομινικανή Δημοκρατία και στην Τουρκία.

Γ

Ο ίδιος ήλιος υπάρχει επίσης σε πολλά εθνόσημα χωρών. Στην Ευρώπη και στην Ασία όπου πλέον τα γεωγραφικά όρια μεταξύ των δύο ηπείρων έχουν αρχίσει να συγχέονται, οι χώρες που έχουν τον ανατέλλοντα ήλιο στα εθνόσημά τους είναι οι: Λετονία, ΠΓΔΜ, Λευκορωσία, Καζακστάν, Κιργιστάν, Ουζμπεκιστάν (το Ουζμπεκιστάν στην κορυφή του εθνόσημού του έχει το έμβλημα του Παντουρκισμού), Τατζικιστάν, Μπαγκλαντές και Αφγανιστάν.
Στην Αφρική οι: Αλγερία, Αγκόλα, Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, Ακτή Ελεφαντοστού, Λιβερία, Μαδαγασκάρη, Μάλι, Μαρόκο, Μοζαμβίκη, Νότια Αφρική και Τσάντ.

Στην αμερικανική ήπειρο και στους ωκεανούς οι: Αργεντινή, Κούβα, Αντίγκουα και Βερμούδα, Ελ Σαλβαδόρ, Ονδούρα, Νικαράγουα, Παναμάς, Βολιβία, Κόστα Ρίκα, Ουρουγουάη και Μπαχάμες.

Δ

Ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι περιοχές της Γης οι οποίες ακόμα δεν έχουν ανεξαρτητοποιηθεί επισήμως ή στα εδάφη τους δραστηριοποιούνται επαναστατικά κινήματα έχουν αποκτήσει ήδη εθνόσημα στα οποία υπάρχει ο ανατέλλων ήλιος. Αυτές οι περιοχές είναι η Υπερδνειστερία στα σύνορα Μολδαβίας - Ρωσίας, η Μπιάφρα στην Νιγηρία και το Ναγκόρνο Καραμπάχ στην Αρμενία.

Υπάρχουν επίσης περιοχές ειδικού καθεστώτος ή περιορισμένης ανεξαρτησίας οι οποίες έχουν και αυτές τον ίδιο ήλιο στο σήμα τους, όπως είναι τα νησιά Κιριμπάτι, η Γαλλική Πολυνησία και το Μαλάουι.

Ε

Όλα αυτά αποτελούν στοιχεία που αποδεικνύουν ότι κράτη και ηγεσίες έχουν κοινό σκοπό που προσπαθούν να πραγματοποιήσουν βάσει ενός πολύ καλά συντονισμένου σχεδίου.

Χρήστος Μαντζιάρης

Follow Pentapostagma on Google news Google News

POPULAR