File

Κίνδυνος στην Δυτική Θράκη από το νέο μουσουλμανικό κόμμα της Βουλγαρίας. Επιβεβαίωση του pentapostagma.gr για την μεταναστευτική δίοδο Τουρκίας – Βουλγαρίας. (BINTEO)

 

Πρώτοι από όλους στην Ελλάδα είχαμε παρουσιάσει σύμφωνα με το άρθρο μας: Ενώ ο Μ.Μπορίσωφ δηλώνει «περήφανος» για την περιφρούρηση των συνόρων – Ο Σόρος ενεργοποιεί την δίοδο της «Μαύρης θάλασσας», ότι εφόσον έκλεισε η δίοδο στην Ειδομένη, τότε η δίοδο της Μαύρης θάλασσας και της Αδριατικής αποτελούν μονόδρομο για τους λαθρεμπόρους ανθρώπινων ψυχών στην Τουρκία.

Είχαμε επισημάνει επίσης ότι η «ενεργοποίηση» της διόδου  Μαύρης θάλασσας για τους μετανάστες θα γίνει ακριβώς για να «μπλοκαριστεί» ο ρωσικός στόλος  ο οποίος μετακινείται  κάθε εβδομάδα δια μέσω των Στενών του Βοσπόρου .

Το σχέδιο του Σόρος έχει βάλει ήδη στο στόχαστρο την  θάλασσα αυτή,  επιθυμώντας μια διπλή «επιτυχία»  , δηλαδή το «φουλάρισμα» της Ευρώπης με Μουσουλμάνους και την δημιουργία «εμποδίων» στο ρωσικό στόλο που κινείται στην Συρία.

Σήμερα το πρακτορείο ειδήσεων Euronews ανακοίνωσε ότι οι πρώτοι λαθρομετανάστες εισήλθαν παράνομα στο βουλγαρικό έδαφος  , ενώ   οι αρχές της χώρας τους συνέλαβαν και του φυλάκισαν ως παράνομους  λαθρομετανάστες.

photo_verybig_173979

Ερασιτεχνικό βίντεο με   παράνομους  μετανάστες  κοντά στα σύνορα της Βουλγαρίας με την Τουρκία έχει προκαλέσει αντιπαράθεση, με τις ομάδες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και εκφράζει την ανησυχία του για τις ενέργειες αυτές.

Οι  λαθρομετανάστες καταγράφηκαν  με τα χέρια δεμένα ενώ οι Βούλγαροι  συνοριοφύλακες τους φώναζαν  να εγκαταλείψουν τη Βουλγαρία.

Τέτοιες συλλήψεις έχουν συμβεί πάρα πολλές  τις τελευταίες εβδομάδες, και έχουν  στόχο τους μετανάστες που φτάνουν μέσω των συνόρων της Τουρκίας στην  Βουλγαρία, σε μια κίνηση που καταγγέλλεται  από την βουλγαρική οργάνωση της ομάδας δικαιωμάτων της Επιτροπής του Ελσίνκι (BHC), η οποία σημειωτέων δρα και στην Ελλάδα εντελώς ανεξέλεγκτα. 

Η ουσία όμως της υπόθεσης είναι η πλήρης ενεργοποίηση των χερσαίων συνόρων της Τουρκίας και της Βουλγαρίας ως διόδου εισόδου,  για να δοθεί η δυνατότητα στα εκατομμύρια των προσφύγων /μεταναστών να μεταβούν στην κεντρική Ευρώπη και ειδικά στην Γερμανία.

Παράλληλα και σίγουρα όχι τυχαία μόλις χθες ιδρύθηκε νέο κόμμα της τουρκικής μειονότητας στη Βουλγαρία . Ο ηγέτης του είναι ο περιβόητος Lyutvi Mestan, ο οποίος μέχρι πρόσφατα προέδρευε στο Κίνημα Δικαιωμάτων και Ελευθεριών (MRF), ένα παραδοσιακό κόμμα για τους Βούλγαρους Τούρκους, αναφέρει η πολωνική εφημερίδα Gazeta Wyborcza.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σκληροπυρηνικό στέλεχος της τουρκικής μειονότητας ο οποίος παίρνει «εντολές» απευθείας από την Άγκυρα και τον Ερντογάν.

Ο ίδιος είχε επαινέσει πριν μερικούς μήνες την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους από τουρκικά F-16. !!

Παρουσιάζοντας την πλατφόρμα του νέου κόμματός του την Κυριακή, ο Mestan δήλωσε ότι είναι σε αντίθεση με "το διεφθαρμένο και φιλο-ρωσικό κόμμα MRF της Βουλγαρίας", ενώ το νέο κόμμα  του θα διαθέτει προσανατολισμό   σε «ΝΑΤΟ και Ευρώπη ». !!

Επισημαίνεται ότι η μουσουλμανική μειονότητα στην χώρα αυτή είναι πολυπληθής και παίζει πρωταγωνιστικό πολιτικό ρόλο .

« Το Κόμμα μας θα καταπολεμά την διαφθορά και θα υπερασπίζεται την  πολιτιστική πολυμορφία, τον φιλελευθερισμό  και την ανοχή», δηλώνει ο ίδιος.

Η παρουσία του αμιγώς ισλαμικού «υποκαταστήματος» του ΑΚΡ στην γειτονική χώρα θα προκαλέσει τριγμούς στην χώρα παρεμβαίνοντας στην πολιτική ζωή της Βουλγαρίας και θα αποτελέσει το μακρύ χέρι της Άγκυρας στην χώρα αυτή.

Κάτι ανάλογο ετοιμάζουν οι Τούρκοι όπως γίνεται απολύτως κατανοητό και στην ελληνική Θράκη επιθυμώντας να «συνδέσουν» τις δύο περιοχές (Νότια Βουλγαρία-Ελληνική Δυτική Θράκη), βάζοντας σε ενεργοποίηση τα άνομα σχέδια τους , με την βοήθεια των χιλιάδων Μουσουλμάνων λαθρομεταναστών.

tourkoimapthrace8464574

Κινδυνεύει η Πατρίδα μας αλλά και η Βουλγαρία να καταστούν «όμηροι» των νέο-οθωμανικών σχεδίων της ισλαμικής ελίτ της Άγκυρας, που ονειρεύεται την αναβίωση της αυτοκρατορίας του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπή.

Εν τω μεταξύ, τη Δευτέρα, ο Πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ παρακολούθησε μια τακτική εκπαίδευση του στρατού στην περιοχή εκπαίδευσης του πεδίου βολής Νόβο Σέλο, στην  Νότια Βουλγαρία, και ανακοίνωσε ότι ένα μηχανοκίνητο τάγμα με 300 στρατιώτες θα αποσταλεί   για την φύλαξη των συνόρων της χώρας.

Το σχέδιο της Τουρκίας παρά τις όποιες αντιξοότητες σε εσωτερικό και εξωτερικό ευρίσκεται σε πλήρη ισχύ στα Βαλκάνια και μόνο η επέμβαση του ρωσικού παράγοντα θα μπορέσει να αλλάξει τις "ισορροπίες"  .

 

https://youtu.be/tnA_XLjuiLQ

Follow Pentapostagma on Google news Google News

POPULAR