File

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ… «ΠΙΘΗΚΟΙ», ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ…ΑΛΛΑΧ!


Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Σε ένα δημοσίευμα της ημερήσιας τουρκικής εφημερίδας Vahdet, προβάλεται η άποψη ότι η θεωρία της εξέλιξης του Δαρβίνου, (Εβραίου), έρχεται σε αντίθεση με τα λόγια του Αλλάχ που βρίσκονται μέσα στο Κοράνι. Στην πραγματικότητα, οι πίθηκοι, (και τα γουρούνια), είχαν εξελιχθεί από «διεστραμμένους Εβραίους τους οποίους ο Αλλάχ καταράστηκε και τιμώρησε.».

Το άρθρο το οποίο γράφτηκε από τον Seyfi Sahin, έναν δημοσιογράφο ο οποίος υποστηρίζει το κυρίαρχο τουρκικό ισλαμικό κόμμα AKP, (Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης) του Ερντογάν και ισχυρίζεται ότι είναι γιατρός. Αυτός υποστηρίζει ότι οι Εβραίοι «τρομοκρατούν το χώρο της επιστήμης» και ο Δαρβίνος ως Εβραίο ραφινάρισε την θεωρία της εξέλιξης του έτσι ώστε να απομακρύνει τους μουσουλμάνους από την θρησκεία τους.
ΦΟΤΟ2
«Ο σκοπός της θεωρίας του Δαρβίνου είναι να απομακρύνει τους πιστούς  από την θρησκεία τους να βλάψει την πίστη τους και να τους κάνει καχύποπτους για την ύπαρξη του Θεου.   Ο Δαρβίνος, όντας Εβραίος, πίστευε, έζησε και θάφτηκε σύμφωνα με τη θρησκεία του. Ο πραγματικός στόχος του ήταν οι Μουσουλμάνοι», υποστηρίζει ο Sahin.

Συνεχίζοντας ο Sahin, εξηγεί ότι οι χρωματοσωματικές διαφορές μεταξύ πιθήκων και ανθρώπων αποδεικνύουν ότι «οι άνθρωποι δεν προέρχονται από τους πιθήκους, αλλά οι πίθηκοι προέρχονται από τους ανθρώπους. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες στην δημιουργία τέτοιων ανωμαλιών, ανάμεσά τους και θεϊκοί, περιβαλλοντολογικοί και χημικοί.»
ΦΟΤΟ4
Ύστερα ο δημοσιογράφος παραθέτει τέσσερα αποσπάσματα από το Κοράνι ως απόδειξη ότι οι πίθηκοι προέρχονται από τους Εβραίους, συμπεριλαμβάνοντας ένα  στίχο, (?), «Οποιονδήποτε καταράστηκε ο Αλλάχ τον τιμώρησε και αυτούς τους μετέτρεψε σε πιθήκους, γουρούνια και λάτρεις του Σατανά. Αυτοί καταλαμβάνουν το χειρότερο μέρος (στα μάτια του) είναι διεστραμμένοι και  έχουν παρεκκλίνει από το μονοπάτι του.»

Βεβαιώνει ότι ο εβραϊκός έλεγχος πάνω στα παγκόσμια οικονομικά και επιστημονικά ιδρύματα είναι τόσο ισχυρός που τρομοκρατούν τον κόσμο της επιστήμης και έχουν κάνει επιτυχώς πλύση εγκεφάλου ακόμα και σε ειδικούς για να πιστεύουν την εξαπάτηση του Δαρβίνου ως επιστημονική πραγματικότητα.

«Πιστεύω ότι οι γορίλες και οι χιμπατζήδες που ζουν σήμερα στα δάση της Βόρειας Αφρικής είναι… καταραμένοι Εβραίοι!  Είναι διεστραμμένα ανθρώπινα όντα τα οποία έχουν μεταλλαχτεί», ισχυρίζεται ο Sahin.

Τέλος προσθέτει ότι εφόσον οι Μουσουλμάνοι δεν έχουν πάνω στα ΜΜΕ, τις τράπεζες και τα επιστημονικά ιδρύματα τον ίδιο έλεγχο που έχουν οι Εβραίοι, δεν μπορούν να διακηρύξουν αυτήν την αλήθεια.

«Αλλά έχομε τους διανοούμενούς μας, έχουμε την πίστη μας και έχουμε τον Αλλάχ μας., Alhamdullillah ( με τη χάρη του Αλλάχ)», συμπεραίνει ο Sahin.

 

Άραγε όλα αυτά που λέει ο στενός φίλος του ισλαμιστή Ερντογάν, τα γνωρίζει ο ίδιος ο Τούρκος πρόεδρος που πρόσφατα από αντισιωνιστής ανακάλυψε ξανά τους στενούς του φίλους και συμμάχους του, Εβραίους του Ισραήλ ?

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Follow Pentapostagma on Google news Google News

POPULAR