World

Ο Ερντογάν Στηρίζει τις Εκτελέσεις στη Σαουδική Αραβία

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε σήμερα πως οι εκτελέσεις στη Σαουδική Αραβία είναι εσωτερικό  της θέμα, δίνοντας ουσιαστικά με αυτό τον τρόπο στήριξη, στην εκτέλεση του υψηλόβαθμου αντικαθεστωτικού σιίτη ιερωμένου σεΐχη Νιμρ αλ Νιμρ το Σαββατοκύριακο, που προκάλεσε σεκταριστική οργή σε ολόκληρη την περιοχή.

Σε ομιλία του δε σε τοπικούς αξιωματούχους, ο Ερντογάν είπε πως εκείνοι που παρέμειναν σιωπηλοί για τους θανάτους ανθρώπων στον εμφύλιο πόλεμο της Συρίας προκαλούν τώρα αναστάτωση για την εκτέλεση ενός ανθρώπου στη Σαουδική Αραβία. Δηλαδή δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα που τον εκτέλεσαν !!!!!!!!!!

Είναι αυτό που λέει και ο λαός μας  ΄΄ μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια ΄΄ , δηλαδή στην ουσία ο αρχιεκτελεστής δικτάτορας στηρίζει τις εκτελέσεις των πολιτικών κρατουμένων στη Σαουδική Αραβία. Θεωρούμε ότι δεν είναι και ότι πιο τιμητικό και αθωωτικό για τη Σαουδική  Αραβία  να είναι ο Ερντογάν στο πλευρό της, ας το προσέξει αυτό στην προσπάθεια της να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα …

Follow Pentapostagma on Google news Google News

POPULAR