Αθλητισμός
Ενημερώθηκε στις:

Ραμπάτ: Ο Μίλτος Τεντόγλου πήρε τη νίκη στο Diamond League (upd)

Μετά τον τραυματισμό του, ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο έδειξε σαν να μην… πέρασε μία μέρα και άφησε πίσω του τον Σιμόν Εχάμερ, ο οποίος έμεινε στα 8,13 μέτρα. Στην τρίτη θέση έμεινε ο Κουβανός Μάικελ Μασό με 8,08 μέτρα, ενώ ακολούθησε ο Τομπίας Μοντλέρ με 8,04 μέτρα.

Ο Τεντόγλου έκανε το καλύτερό του άλμα στην 4η προσπάθειά του και ενώ είχε ξεκινήσει κάπως νευρικά τον αγώνα, επηρεασμένος και από το διάστημα που έμεινε εκτός. Ακόμη κι έτσι όμως, επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του και πανηγύρισε τη νίκη στο Ραμπάτ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ο φόβος και τρόμος των Ουκρανών Έλληνας μισθοφόρος με το παρατσούκλι «Βυζάντιο» που πολεμά στο πλευρό της Ρωσίας - Καταστρέφει ένα ένα τα τουρκικά ΤΟΜΠ Kirpi

Έχει τον κωδικό κλήσης “Βυζάντιο” και τον τρέμουν οι Ουκρανοί - Οι μέρες του Ζελένσκι στην εξουσία είναι πλέον...