Μητσοτάκης
Υγεία

Μητσοτάκης: «Ο εμβολιασμός κατά της Covid-19 μειώνει τον κίνδυνο σοβαρής νόσησης κατά 90% - Μην το αμελείτε»

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μέσω ανάρτησής του στο Twitter και με σχετικό βίντεο, κάλεσε τους πολίτες να εμβολιαστούν κατά του κορονοϊού. Επισημάνθηκε ότι με τον εμβολιασμό μπορούν να μειωθούν σημαντικά οι κίνδυνοι σοβαρής νόσησης, και προτρέπει τους πολίτες να κλείσουν ραντεβού για τον εμβολιασμό τους.

Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός ανέφερε:”Ο εμβολιασμός κατά της Covid-19 μειώνει τον κίνδυνο σοβαρής νόσησης κατά 90%. Μην το αμελείτε, ειδικά αν είστε άνω των 60 ετών ή ανήκετε σε ευπαθή ομάδα”.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Τα δύο εξοπλιστικά προγράμματα του ΥΠΕΘΑ που θα διασφαλίσουν τον έλεγχο του Αιγαίου και των κοιτασμάτων της Ελλάδος έναντι της Τουρκίας

Η Τουρκία θα εκμεταλλευθεί την γεωπολιτική ρευστότητα στην Μεσόγειο λόγω Τραμπ και θα δείξει σύντομα τις προθέσεις της