Κάνεις δεν φεύγει από Κουρσκ: Στόχος της ρωσικής αεροπορίας τα ουκρανικά τεθωρακισμένα που υποχωρούν

Τις τελευταίες 24 ώρες τα ρωσικά στρατεύματα έστησαν ενέδρα σε μία μεγάλη ομάδα ουκρανικών στρατιωτικών δυνάμεων που κινούνταν στην περιοχή Ναντίγια (Nadiya) της ανατολικής περιφέρειας του Λουγκάνσκ.

Παράλληλα, Ουκρανοί στρατιώτες επιχείρησαν για ακόμη μία φορά να εισβάλουν στην ρωσική συνοριακή περιφέρεια του Μπέλγκοροντ. Το ρωσικό υπουργείο άμυνας δήλωσε πως και οι 5 προσπάθειες του εχθρού απωθήθηκαν με επιτυχία, εξοντώνοντας συνολικά 60 στρατιώτες.

Στην ρωσική περιφέρεια του Κουρσκ λέγεται πως χάθηκαν περίπου 270 Ρώσοι στρατιώτες κατά την διάρκεια των τελευταίων 24 ωρών. Οι Ουκρανοί έχουν αμπαρωθεί στο Γκούεβο και δίνουν μάχες επιβίωσης κατά των επιτιθέμενων. Χιλιάδες Ρώσοι στρατιώτες πολιορκούν το Γκούεβο στο Κουρσκ, ενώ η ρωσική αεροπορία βομβαρδίζει όλα τα ουκρανικά τεθωρακισμένα που προσπαθούν να εγκαταλείψουν το μέρος.

Περισσότερα βίντεο στο κανάλι μας στο YouTube: Pentapostagma TV

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News