That's it: Ο Πούτιν στην Ουκρανία κάνει ό,τι θα έκανε ο καθένας, λέει ο Τραμπ προκαλώντας και πάλι

Σαλός και μεγάλες αντιδράσεις -για ακόμη μία φορά- τόσο εντός των ΗΠΑ όσο και -πολύ περισσότερο- εκτός προκαλεί με δηλώσεις του ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, αυτή τη φορά μιλώντας για την Ουκρανία και το ρωσικό σφυροκόπημα τις τελευταίες ώρες, λίγα 24ωρα πριν τη διεξαγωγή των διαπραγματεύσεων για ειρήνη, οι οποίες θα διαξαχθούν στη Σαουδική Αραβία.

Ο Ντόναλντ Τραμπ, μιλώντας σε δημοσιογράφους στο οβάλ γραφείο, είπε ότι ο «ο Πούτιν κάνει -σ.σ. στην Ουκρανία- ό,τι θα έκανε ο καθένας», δικαιολογώντας -με τη δική του λογική- τις τελευταίες σφοδρές επιθέσεις της Μόσχας στην ουκρανική επικράτεια.

Νωρίτερα, ο Αμερικανός πρόεδρος είχε πει ότι «είναι πιο δύσκολο να συμφωνήσει με την Ουκρανία», παρά με τη Ρωσία, προσθέτοντας ότι η Μόσχα έχει «όλα τα χαρτιά» στη διαπραγμάτευση.

Περισσότερα βίντεο στο κανάλι μας στο YouTube: Pentapostagma TV

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News