Ένοπλες Συρράξεις

Αεροπορική επιδρομή της Ουκρανίας με drones σε εγκατάσταση αποθήκευσης καυσίμων στη Ρωσία

Αεροπορική επιδρομή με drones της Ουκρανίας προκάλεσε πυρκαγιά σε εγκατάσταση αποθήκευσης καυσίμων στην περιφέρεια Κρασναντάρ της νότιας Ρωσίας, ανακοίνωσε τις πρώτες πρωινές ώρες ο περιφερειάρχης Βενιαμίν Καντράτιεφ μέσω Telegram.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Η πυρκαγιά έχει περιοριστεί» και «δεν υπάρχουν απώλειες», διαβεβαίωσε ο κ. Καντράτιεφ. Διευκρίνισε ότι στην επιχείρηση σε εξέλιξη για την κατάσβεση της φωτιάς συμμετέχουν 55 πυροσβέστες με 19 οχήματα και άλλον εξοπλισμό.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ο φόβος και τρόμος των Ουκρανών Έλληνας μισθοφόρος με το παρατσούκλι «Βυζάντιο» που πολεμά στο πλευρό της Ρωσίας - Καταστρέφει ένα ένα τα τουρκικά ΤΟΜΠ Kirpi

Έχει τον κωδικό κλήσης “Βυζάντιο” και τον τρέμουν οι Ουκρανοί - Οι μέρες του Ζελένσκι στην εξουσία είναι πλέον...