Κόσμος

Ακόμη ένας Ρώσος μεγιστάνας νεκρός! Ύποπτος θάνατος του δισεκατομμυριούχου Al. Subbotin

Kάτω από μυστηριώδεις συνθήκες βρέθηκε νεκρός ακόμη ένας Ρώσος μεγιστάνας. Πρόκειται για τον 43χρονο δισεκατομμυριούχο Alexander Subbotin, πρώην μάνατζερ του ενεργειακού «γίγαντα» Lukoil. Ο θάνατος του Subbotin έρχεται να προστεθεί στη λίστα με τους περίεργους θανάτους Ρώσων μεγιστάνων.

Ο ολιγάρχης βρέθηκε νεκρός στο υπόγειο του σπιτιού ενός σαμάνου, που χρησιμοποιείτο για τελετές βουντού, στην πόλι Μιτίστσι, βορειοδυτικά της Μόσχας, και φέρεται να υπέστη καρδιακή προσβολή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή, ο Σουμπότιν είχε ζητήσει τη βοήθεια σαμάνων για τη θεραπεία ενός hangover. Όπως ανέφερε πηγή στο ρωσικό κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο TASS, ο δισεκατομμυριούχος πήγε στο σπίτι του σαμάνου την προηγουμένη του θανάτου του σε κατάσταση σοβαρής μέθης από κατανάλωση αλκοόλ και ναρκωτικών.

Τοπικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι η θεραπεία για το hangover φέρεται να περιλάμβανε τη χρήση δηλητηρίου βατράχου, αλλά οι διωκτικές Αρχές δεν επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες, ενώ έχει διαταχθεί ποινική έρευνα για τα αίτια του θανάτου του Ρώσου ολιγάρχη και ερευνάται αν στο αίμα του υπήρχαν ίχνη ναρκωτικών όταν ξεψύχησε.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Τα δύο εξοπλιστικά προγράμματα του ΥΠΕΘΑ που θα διασφαλίσουν τον έλεγχο του Αιγαίου και των κοιτασμάτων της Ελλάδος έναντι της Τουρκίας

Η Τουρκία θα εκμεταλλευθεί την γεωπολιτική ρευστότητα στην Μεσόγειο λόγω Τραμπ και θα δείξει σύντομα τις προθέσεις της
Ελληνοτουρκικά 0

Γιατί οι Γάλλοι “καρφώνουν” τους Γερμανούς σχετικά με την προμήθεια των τουρκικών υποβρυχίων Type-214 και τι είδους πυραύλους METEOR θα πάρει η Άγκυρα

Απόφαση σταθμός της γαλλικής Διεύθυνσης Εξοπλισμών αλλάζει τα δεδομένα για την Άγκυρα και τα σχέδια της