Κοινωνία

Τροχαίο στη Χαλκιδική: «Ο 26χρονος κατέβηκε από το αμάξι του και γρονθοκόπησε τον ανιψιό μου», καταγγέλλει ο θείος του θύματος

«Ο ανιψιός μου του είπε “αγάπη μου, κάνε τη δουλειά σου”, με κάποια ειρωνεία γιατί δεν τον εξυπηρέτησε ενώ ήταν τραυματισμένος και ο 26χρονος τον γρονθοκόπησε», τονίζει ο θείος του 33χρονου θύματος που παρασύρθηκε από φορτηγό τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Χαλκιδική ενώ είχε τσακωθεί στον δρόμο με 26χρονο οδηγό.

Όλα συνέβησαν στο 41ο χλμ. της επαρχιακής οδού Νέων Μουδανιών – Σάρτης,  στη Σιθωνία Χαλκιδικής, όταν το 33χρονο θύμα που έφερε τραύμα από προγενέστερο καυγά, πιάστηκε στα χέρια με 26χρονο, γνώριμο προς εκείνο, οδηγό ενώ στο σημείο έσπευσε και μία 46χρονη αστυνομικός προκειμένου να χωρίσει τους δύο άντρες.

Τότε, από το σημείο πέρασε ένας 62χρονος με το φορτηγάκι του, ο οποίος παρέσυρε τον 33χρονο σκοτώνοντας τον ενώ η 46χρονη αστυνομικός, μητέρα 4 παιδιών, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Όπως περιγράφει ο θείος του 33χρονου στο newsit.gr, ο ανιψιός του πριν παρασυρθεί από βανάκι και χάσει τη ζωή του, δέχτηκε επίθεση από τον 26χρονο οδηγό ο οποίος αρνήθηκε να τον εξυπηρετήσει πηγαίνοντας τον στο νοσοκομείο για να περιθάλψουν το τραύμα που είχε.

Τότε σύμφωνα με τον θείο του, η ειρωνική απάντηση του 33χρονου θύματος προς τον 26χρονο για την άρνηση του να τον εξυπηρετήσει ήταν αρκετή για να κατέβει από το όχημα του και να χτυπήσει με γροθιά το 33χρονο θύμα, ρίχνοντας τον στο οδόστρωμα.

«Δεν υπήρξε συμπλοκή των δύο παιδιών σε κανένα νυχτερινό κέντρο από πριν. Τα παιδιά διασκέδαζαν, είχαν μία μικροσυμπλοκή με κάτι άλλους νεαρούς σε κλαμπ. Τελείωσε το συμβάν αυτό. Πέρασαν από το κέντρο Υγείας, τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και κατευθύνονταν προς το νοσοκομείο Πολυγύρου για να ελέγξουν καλύτερα το κάταγμα στο κεφάλι του. Τα παιδιά πήγαν με αμάξι αλλά έμειναν στην διαδρομή από βενζίνη. Σταμάτησαν στην άκρη του δρόμου και έκαναν οτοστόπ. Έτυχε να περνάει αυτό το παιδί. Στο αμάξι του ανιψιού μου ήταν 4 άτομα. Τα παιδιά μπήκαν μέσα στο αμάξι αυτό και αυτός προθυμοποιήθηκε να τους φέρει μαρμαρά. Αυτοί του είπαν ότι θέλουν να πάνε στον Πολύγυρο για να δουν το τραύμα.  Ο οδηγός αρνήθηκε να τους πάει στον Πολύγυρο και τα παιδιά κατέβηκαν από το αμάξι. Καμία συμπλοκή. Ο ανιψιός μου τότε του είπε, επειδή τον γνώριζε  ”όταν χρειάστηκες βοήθεια εγώ σε βοήθησα, σε πήγα στο νοσοκομείο σε κάτι παρόμοιο. Κάνε τη δουλειά σου και εμείς θα τη βρούμε την άκρη μας». Συγκεκριμένα του είπε ”αγάπη μου κάνε τη δουλειά σου», κάπως έτσι, με κάποια ειρωνεία γιατί δεν τον εξυπηρέτησε ενώ ήταν τραυματισμένος».

«Ο 26χρονος χτύπησε ακόμη έναν, ο ανιψιός μου δεν ακούμπησε κανέναν»

Όπως ισχυρίζεται ο θείος του 33χρονου στη συνέχεια ανέβηκαν οι τόνοι με τον 26χρονο οδηγό ενδεχομένως προσβεβλημένο από τα λόγια του 33χρονου, να κατεβαίνει από το αμάξι του και να χειροδικεί εναντίον του 33χρονου ανιψιού του, ρίχνοντας τον στο οδόστρωμα χωρίς ο τελευταίος να προλάβει να χτυπήσει κανέναν.

«Αυτός επειδή είχε κάτι κοπέλες μέσα στο αμάξι, δύο κορίτσια νομίζω, μάλλον το πήρε υποτιμητικά ότι του μίλησε έτσι ο ανιψιός μου και κάνει αναστροφή με το αμάξι. Του κλείνει ήσυχα τη πόρτα ακουμπώντας το παράθυρο σαν να τον χαιρετάει και του λέει ”αγάπη μου πήγαινε στην ευχή της Παναγίας και εμείς θα τη βρούμε την άκρη μας” και  αυτός  κατεβαίνει από το αμάξι και του ρίχνει μια μπουνιά του παιδιού μας. Τα παιδιά που ήταν απέναντι από τον δρόμο στο αμάξι βγήκαν από αυτό. Αυτός χτύπησε ακόμη έναν. Ο ανιψιός μου ήταν  κάτω στο οδόστρωμα. Δεν ακούμπησε κανέναν. Δεν χτύπησε κανέναν εκείνη τη στιγμή. Και εκείνη την ώρα περνά και το περιπολικό, σταματάει. Δεν το κάλεσε κανείς, έτυχε να περνά από εκεί. Όλα αυτά γίνονται σε 30 δευτερόλεπτα. Δεν υπήρξε καμία συμπλοκή, κανένα τηλεφώνημα στην αστυνομία. Το παιδί πέθανε επειδή το αυτοκίνητο έμεινε από βενζίνη».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ