Κοινωνία

Στο αυτόφωρο ηλικιωμένος που χτύπησε στο κεφάλι τον εγγονό του στη Λαμία

Χθες μεσημέρι Τετάρτης, βρέθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας70χρονος από τον Δομοκό, που συνελήφθη για σοβαρό ενδοοικογενειακό επεισόδιο με θύμα τον 15χρονο εγγονό του, την Κυριακή.

Ο ηλικιωμένος φέρεται να χτύπησε στο κεφάλι με βαρύ αντικείμενο το νεαρό, όταν εκείνος τον εξύβρισε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr λόγω της απουσίας του πατέρα του παιδιού που φέρεται να είναι βασικός μάρτυρας στην υπόθεση, αναβλήθηκε και ορίσθηκε τακτική δικάσιμος στις 17 Ιουνίου 2025, Μέχρι τότε το δικαστήριο αίρει την κράτηση και του επιβάλλει τον περιοριστικό όρο μη προσέγγισης του εγγονού σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων.

Να σημειώσουμε ότι ο ηλικιωμένος υποστήριξε ότι η κακιά στιγμή ήταν που τον ώθησε να χτυπήσει το παιδί το οποίο όπως είπε αγαπά και προσέχει, αλλά θύμωσε όταν εκείνο τον εξύβρισε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Έρχονται μη επανδρωμένα αεροσκάφη για τον εφοδιασμό των νησιών μας για το σενάριο αποκλεισμού από τις τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις

Επιτέλους μπαίνει το νερό στο αυλάκι όσον αφορά τις απαιτήσεις του νέου ελληνικού στόλου μη επανδρωμένων αεροσκαφών