Σε αναβολή για δεύτερη φορά οδηγήθηκε η δίκη του Χρήστου Μάστορα στο Αυτόφωρο Μονομελες Πλημμελειοδικείο, ο οποίος κατηγορείται για επικίνδυνη οδήγηση από την οποία μπορεί να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο και οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος.
Το δικαστήριο ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης για τις 5 Ιουνίου 2025, λόγω κωλύματος των συνηγόρων υπεράσπισης του τραγουδιστή.
Απόντες από τη διαδικασία ήταν τόσο ο Χρήστος Μάστορας, όσο και ο αστυνομικός που τον είχε συλλάβει μετά το αλκοτέστ στο οποίο είχε υποβληθεί ο τραγουδιστής στις αρχές του μήνα.
Η κατάθεση του συγκεκριμένου αστυνομικού θεωρείται κομβική και γι' αυτόν τον λόγο είχε δοθεί και η πρώτη αναβολή, καθώς το δικαστήριο έκρινε πως πρέπει να εξεταστεί ως μάρτυρας και να εκθέσει τι ακριβώς είχε συμβεί όταν ο Χρήστος Μάστορας είχε εντοπιστεί να οδηγεί έχοντας καταναλώσει αλκοόλ. Πρόκειται για τον ίδιο αστυνομικό, ο οποίος λίγες ημέρες μετά είχε τραυματιστεί από οδηγό που επιχείρησε να διαφύγει με το όχημά του και πάλι κατά τη διάρκεια αλκοτέστ.