Θλίψη έχει προκαλέσει στην κοινωνία του Διδυμοτείχου ο θάνατος ενός 5χρονου αγοριού. Πιο συγκεκριμένα, το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και παρά τις προσπάθειες των γιατρών άφησε την τελευταία του πνοή.
Στη σορό του παιδιού έγινε νεκροψία – νεκροτομή και σύμφωνα με το e-evros.gr, ο ιατροδικαστής της Αλεξανδρούπολης δεν προσδιόρισε τα αίτια θανάτου. Αποφασίστηκε να σταλούν ιστολογικά δείγματα στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης για περαιτέρω εξετάσεις.
Οι δυο γονείς του παιδιού που είναι στρατιωτικοί, κατάγονται από τον Έβρο και μένουν στο Διδυμότειχο. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς είπαν πως το παιδί περνούσε κάποια ίωση τις τελευταίες ημέρες και το μετέφεραν στο νοσοκομείο όταν έμεινε χωρίς τις αισθήσεις του. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών ο 5χρονος άφησε την τελευταία του πνοή.
![](/sites/default/files/styles/main/public/2025-01/5xrono-didimoteixo.jpg?itok=pOVAQkFf)
Θάνατος 5χρονου στο Διδυμότειχο - Απροσδιόριστα τα αίτια σύμφωνα με τον ιατροδικαστής
![Newsroom](/sites/default/files/styles/square/public/authors/penta-192x192.png?itok=W4vtNAsJ)
Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news