Κοινωνία

Συνεχίζονται οι έρευνες για τα νεκρά βρέφη στην Αμαλιάδα-«Οι Αρχές ξέρουν που είμαι, δεν κρύβομαι», λέει η 24χρονη (Βίντεο)

Δεν έχει τέλος το θρίλερ με τα νεκρά βρέφη στην Αμαλιάδα, ενώ οι Αρχές παλεύουν να εξιχνιάσουν την υπόθεση.

H Ειρήνη Μουρτζούκου, το πρόσωπο που βρίσκεται στο επίκεντρο λόγω της παρουσίας της σε όλους τους θανάτους, πραγματοποίησε νέα παρέμβαση στο OPEN, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν κρύβεται και είναι στη διάθεση των Αρχών για να δώσει όσες εξηγήσεις χρειαστούν.

«Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι ότι οι Αρχές γνωρίζουν εξαρχής πού είμαι, δεν κρύβομαι από πουθενά και άμα χρειαστεί, θα παρέμβω. Τώρα το τι βγαίνει και λέει ο καθένας, δεν με αφορά. Και εγώ μπορώ να βγω και να λέω τα δικά μου. Δεν έχω να πω κάτι άλλο», σημείωσε η 24χρονη.

Αμαλιάδα: «Ήμουν ανήλικη κι έμενα με τους γονείς μου», είπε η Ειρήνη για το περιστατικό με βρέφος το 2016


Σε ερώτηση που της έγινε για την ιστορία με βρέφος από το 2016, η Ειρήνη Μουρτζούκου απάντησε ότι τότε ήταν ανήλικη (σ.σ. 16 ετών) κι έμενε με τους γονείς της.

Αναφορικά με τον μικρό Παναγιώτη, τον γιο της φίλης της που πέθανε τον περασμένο Αύγουστο, είπε: «Υπάρχουν η μητέρα του και η γιαγιά του για να μιλήσουν», ενώ στη συνέχεια παρέπεμψε στη δικηγόρο της.

Οι θάνατοι των βρεφών, παρουσία της Ειρήνης Μουρτζούκου


Μέχρι στιγμής έχουν αναφερθεί πέντε θάνατοι βρεφών στους οποίους ήταν παρούσα η 24χρονη που είναι στο επίκεντρο του θρίλερ της Αμαλιάδας

Στις 6 Φεβρουαρίου 2014 πεθαίνει η αδελφή της, 13 μηνών, στο σπίτι τους.

Στις 4 Φεβρουαρίου 2021, πεθαίνει η κόρη της φίλης και κουμπάρα της Κατερίνας, 6 μηνών, στο σπίτι ενώ την πρόσεχε.

Στις 19 Ιουνίου 2022, πεθαίνει το πρώτο κοριτσάκι της Ειρήνης, 19 ημερών, στο σπίτι της.

Στις 17 Οκτωβρίου 2023 πεθαίνει το δεύτερο κοριτσάκι της, 2 μηνών, από ανακοπή καρδιάς στο «Παίδων Αγία Σοφία».

Στις 5 Αυγούστου 2024, πεθαίνει ο γιος της φίλης και συγκατοίκου της Πόπης, 15 μηνών ενώ τον πρόσεχε στο σπίτι

«Σε ηλικία οκτώ ετών είχε σκηνοθετήσει την απαγωγή της», λέει συγγενής της 24χρονης


Συγγενής της Ειρήνης είχε μιλήσει στο MEGA αποκαλύπτοντας πληροφορίες για το παρελθόν της 24χρονης.

«Την Ειρήνη την κακομεταχειριζόταν η μητέρα της αλλά και ο πατέρας της. Πολλές φορές έκλεβε. Σε ηλικία οκτώ ετών είχε σκηνοθετήσει την απαγωγή της. Είχαμε καλέσει και την αστυνομία», είπε ο συγγενής της και πρόσθεσε ότι πολλές φορές έλεγε ψέματα.

«Μου έλεγε ότι είναι στη μαμά της, ενώ μίλαγα με την μαμά της και δεν είχε ιδέα. Βαθιά μέσα μου δεν πιστεύω ότι το έχει κάνει. Ειλικρινά έχω σοκαριστεί. Δεν μου αρέσει καθόλου η στάση της», είπε μεταξύ άλλων.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ