Κοινωνία

Η «ιπτάμενη» οικοδόμος του Βόλου: Η Αγγελική Αγγελάκη που κάνει ένα σπάνιο επάγγελμα

Ξεκινώντας από την αναρρίχηση, η Αγγελική Αγγελάκη από τον Βόλο έκανε τη χάρη σε έναν φίλο της που ζητούσε να εκτελεστεί μία οικοδομική εργασία και έγινε, πλέον, η πρώτη εναερίτισσα οικοδόμος στη χώρα.

Τα βίντεο της 29χρονης στα social media έχουν γίνει ανάρπαστα συγκεντρώνοντας δεκάδες χιλιάδες προβολές και η ίδια μιλάει στον Alpha και στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο με Μάνεση» αναφέροντας: «Το τυχαίο γεγονός που βρέθηκα εδώ, ήταν ένας φίλος που έκανε αυτή τη δουλειά».

«Μού λέει γιατί δεν το δοκιμάζεις; Και λέω γιατί δεν το δοκιμάζω; Πάντως, θέλω να πω πως υπάρχουν αρκετοί που κάνουν αυτή τη δουλειά. Το θέμα είναι ότι για όλους υπάρχει δουλειά, γιατί εμείς μπορούμε να πάμε σε τυφλά σημεία, όπως οι φωταγωγοί» συνέχισε η οικοδόμος στον Βόλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Μπορεί να αμειφθεί κανείς, μπορεί και όχι. Παράλληλα, είμαι δασκάλα aerial hoop. Στην Αθήνα υπάρχουν και εταιρείες και ελεύθεροι επαγγελματίες, οπότε ήρθα εγώ να καλύψω αυτό το κενό στον Βόλο» πρόσθεσε η οικοδόμος.

«Με φωταγωγούς έχω περάσει πάρα πολύ άσχημα. Είναι και κλειστοφοβικός, ίσα, ίσα που έχεις αέρα εκεί μέσα» διευκρίνισε η 29χρονη οικοδόμος στον Βόλο, περιγράφοντας το δύσκολο επάγγελμά της.

«Οι άνδρες συνάδελφοι με αντιμετωπίζουν πάρα πολύ σωστά. Είναι όλοι τους κύριοι, με σέβονται, δεν έχω νιώσει ποτέ φλερτ» κατέληξε η Αγγελική Αγγελάκη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ