Κοινωνία

Παγκράτι - Επίθεση με μαχαίρι: Η σοκαριστική μαρτυρία του θύματος - «Με στόχευε στην καρδιά αλλά έβαλα το χέρι»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει την αιματηρή συμπλοκή στο Παγκράτι, που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης ανάμεσα σε δύο άνδρες. Ακούγονται φωνές, οι δύο άνδρες έχουν πιαστεί στα χέρια στην οδό Κόνωνος στο Παγκράτι.

Ο ένας είναι ιδιοκτήτης χώρου στάθμευσης και ο άλλος μέχρι πρότινος δούλευε για εκείνον με τον επεισόδιο να λήγει με τον τραυματισμό από μαχαίρι του πρώτου από τον δεύτερο.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά το θύμα της επίθεσης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, «η επίθεση με το μαχαίρι στόχευε στην καρδιά αλλά έβαλα το χέρι μου, οπότε χτύπησε στο μπράτσο».

Στο θύμα της επίθεσης προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες από διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο. Ο δράστης μετά την επίθεσή του στον ιδιοκτήτη του χώρου στάθμευσης εμφανίστηκε ξανά και έσκασε τα λάστιχα αυτοκινήτων στην οδό Κόνωνος. «Είχαμε συνέχεια μετά το μαχαίρωμα, απειλές, τηλέφωνα, και τελικά γύρισε στις 04:30 το πρωί με άλλο μαχαίρι γιατί το πρώτο το πήρε η Άμεση Δράση. Έσκασε τα λάστιχα των αυτοκινήτων και ειδοποίησα την Αστυνομία». Έτσι, οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο προχώρησαν στη σύλληψή του.

Σε πρώτη φάση ο δράστης χτύπησε με το κράνος στο κεφάλι τον ιδιοκτήτη του πάρκινγκ στο Παγκράτι και στη συνέχεια τον μαχαίρωσε.

Σε ένα ρεσιτάλ θράσους μάλιστα, μετά από αρκετές ώρες ο μαχαιροβγάλτης επέστρεψε στο πάρκινγκ και τρύπησε τα λάστιχα των σταθμευμένων αυτοκινήτων, όπως φαίνεται στο βίντεο - ντοκουμέντο που παρουσίασε η εκπομπή Live News του Mega.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ