Κοινωνία

Καμένα Βούρλα: Μυστήριο με τη δολοφονία της 84χρονης

Οι έρευνες της Αστυνομίας στρέφονται σε άτομα του περιβάλλοντος της άτυχης ηλικιωμένης, με το «κάδρο» των υπόπτων σιγά σιγά να ξεκαθαρίζει.

Πιο συγκεκριμένα, οι Αρχές έχουν χτενίσει τους γύρω δρόμους και εστιάζουν στο αν τα χρήματα που είχε η γυναίκα στο σπίτι αποτελούν κίνητρο. Από τις έρευνες προέκυψε πως στο σπίτι της δεν βρέθηκε το μεγάλο χρηματικό ποσό που είχε αλλά ούτε και το δαχτυλίδι.

Στον χώρο δεν υπήρχαν ίχνη έρευνας εκτός κάτι που δείχνει πως ο δράστης έψαξε στοχευμένα το σπίτι της. Σύμφωνα με το ρεπορταζ του LiveNews, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο δράστης να είναι γυναίκα και αυτό τεκμηριώνεται μέσα από την επιλογή του «φονικού όπλου».

Οι αρχές προσπαθούν να προσδιορίσουν το κίνητρο του δράστη κι αν κάποιος είχε στοχοποιήσει την 84χρονη, καθώς το «παζλ» της υπόθεσης είναι μπερδεμένο και απουσιάζουν πολλά κομμάτια μέχρι να ολοκληρωθεί. Θέλουν να δώσουν απάντηση σε βασικά ερωτήματα, ενώ παράλληλα η αστυνομία έχει εξετάσει όλα τα πρόσωπα που μπορεί να σχετίζονται με το συγκεκριμένο έγκλημα αλλά και τα άλλοθι τους.

Ωστόσο, το πώς μπήκε ο δράστης στο σπίτι, πως βγήκε έξω και ποιός άνοιξε την πόρτα, παραμένουν αναπάντητα.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ