Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Σωκράτους: Ο Αλβανός που συνελήφθη είχε καταδικαστεί σε ισόβια το 2008 για ναρκωτικά αλλά αποφυλακίστηκε το 2015

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως σχετικά με το περιστατικό κατά το οποίο συνελήφθη ζευγάρι Αλβανών στην Σωκράτους φέροντας στο ΙΧ τους, όπλο, πυροκροτητές και εκρηκτικές ύλες, μετά από τυχαίο έλεγχο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του protothema.gr, ο άνδρας, 39 ετών, γεννημένος το 1985, είναι σεσημασμένος και έχει βαρύ ποινικό παρελθόν. Είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη το 2008 για υποθέσεις ναρκωτικών, αλλά αποφυλακίστηκε το 2015.

Υπενθυμίζεται πως η σύλληψή του έγινε έπειτα από τυχαίο έλεγχο της Άμεσης Δράσης, όταν οι αστυνομικοί σταμάτησαν το όχημα στο οποίο επέβαινε μαζί με τη σύντροφό του. Κατά την έρευνα, εντόπισαν πακέτο με εκρηκτικά υλικά, πυροκροτητές και ένα πιστόλι τύπου Τοκάρεφ, κρυμμένα σε μία μπλε σακούλα.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα για περαιτέρω ανάκριση, ενώ οι Αρχές ερευνούν την προέλευση και τον προορισμό των ευρημάτων. Το όχημα στο οποίο επέβαιναν ανήκε σε εταιρεία leasing.

Οι πληροφορίες για το παρελθόν του 38χρονου προκαλούν έντονο προβληματισμό, καθώς φαίνεται πως δεν είχε εγκαταλείψει ποτέ τη σύνδεσή του με τον υπόκοσμο.

 

Αρχικό κείμενο

Ένα ζευγάρι Αλβανών συνελήφθη τελικά, μετά από τυχαίο έλεγχο από την Ελληνική Αστυνομία στην οδό Σωκράτους στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο μετά τις 16:00 υπήρξε ενημέρωση για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή της Σωκράτους, λόγω ελέγχου σε τυχαίο όχημα. Τελικά, κατά τη διάρκεια της έρευνας οι αστυνομικοί βρήκαν πακέτο με εκρηκτικά υλικά, καθώς και όπλα.

Οι δύο συλληφθέντες, ένας άνδρας και μία γυναίκα, οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα για περαιτέρω ανάκριση, ενώ οι Αρχές ερευνούν την προέλευση και τον προορισμό των ευρημάτων.

Το όπλο που κατείχαν σύμφωνα με τις πληροφορίες ήταν πιστόλι τύπου Τοκάρεφ, ενώ κατά τις ίδιες πηγές το ζευγάρι είχε με leasing στην κατοχή του το πολυτελές όχημα.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δημόσια διαπόμπευση από τη Χεζμπολάχ στους "ποντικούς" που έκαναν πλιάτσικο σε εγκαταλελλειμένα σπίτια στη Βηρυτό - Τους ... κρέμασαν σε κολώνες (Σκληρές εικόνες)

«Εκμετάλλευση του πολέμου και κλοπή από σπίτια», έγραφαν αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που δείχνουν πώς...
Πολεμική αεροπορία 0

Τουρκική Αεροπορία και Ναυτικό έχουν ζητήσει περιοχές για άσκηση στο Αιγαίο - Πιθανότητα πραγματοποίησης παραβιάσεων μετά από μήνες

Η Τουρκία επανέλαβε πως δεν αναγνωρίζει ελληνικό εναέριο χώρο 10 ναυτικών μιλίων λίγες μόνο ημέρες μετά την αποχώρηση...