Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Στο εδώλιο οκτώ άτομα για τον θάνατο Βούλγαρου

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου κάθονται τόσο η 30χρονη, που είχε καταδικαστεί για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο όταν παρέσυρε τον 28χρονο, με συνέπεια να χάσει τη ζωή του όσο και επτά ακόμα άτομα, τα οποία έχουν καταδικαστεί πρωτόδικα για το αιματηρό επεισόδιο με την επίθεση μιας ομάδας χούλιγκαν στους οπαδούς του Άρη αλλά και της βουλγαρικής ομάδας, με την οποία είναι αδελφοποιημένοι, στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής.

Η διαδικασία ξεκίνησε με την κατάθεση του πατέρα του 28χρονου, ο οποίος έκανε έκκληση να τιμωρηθούν αυστηρά οι κατηγορούμενοι για να μην επαναληφθούν άλλα περιστατικά χουλιγκανισμού.

Στη συνέχεια κατέθεσε ένας αστυνομικός, η ιατροδικαστής κι ένας αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος περιέγραψε τι είδε στο σημείο της συμπλοκής.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δημόσια διαπόμπευση από τη Χεζμπολάχ στους "ποντικούς" που έκαναν πλιάτσικο σε εγκαταλελλειμένα σπίτια στη Βηρυτό - Τους ... κρέμασαν σε κολώνες (Σκληρές εικόνες)

«Εκμετάλλευση του πολέμου και κλοπή από σπίτια», έγραφαν αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που δείχνουν πώς...
Πολεμική αεροπορία 0

Τουρκική Αεροπορία και Ναυτικό έχουν ζητήσει περιοχές για άσκηση στο Αιγαίο - Πιθανότητα πραγματοποίησης παραβιάσεων μετά από μήνες

Η Τουρκία επανέλαβε πως δεν αναγνωρίζει ελληνικό εναέριο χώρο 10 ναυτικών μιλίων λίγες μόνο ημέρες μετά την αποχώρηση...