Κοινωνία

Ηράκλειο: Ξυλοδαρμός σε προαύλιο δημοτικού σχολείου μεταξύ γονιών

Ξυλοδαρμός μεταξύ γονιών έλαβε χώρα σε προαύλιο δημοτικού σχολείου στο Ηράκλειο Κρήτης, με αποτέλεσμα ο ένας να μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Το περιστατικό με τον άγριο ξυλοδαρμό, σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (10.10.2024) σε δημοτικό σχολείο του Ηρακλείου Κρήτης, όπου ένας 42χρονος γρονθοκόπησε έναν 43χρονο.

Ο ένας πατέρας δέχθηκε επίθεση από τον άλλον στον προαύλιο χώρο του σχολείου, ο οποίος του επιτέθηκε με γροθιές στο πρόσωπο και σε όλο το σώμα.

Το σοκαριστικό της υπόθεσης, είναι πως η επίθεση έγινε μπροστά στα αθώα βλέμματα δεκάδων παιδιών.

Η επίθεση που δέχθηκε ο 43χρονος άνδρας και πατέρας, είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Ο άνδρας κατέθεσε μήνυση εις βάρος του 42χρονου, ο οποίος ωστόσο αναζητείται από την Αστυνομία και μέχρι στιγμής διαφεύγει της σύλληψης.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δημόσια διαπόμπευση από τη Χεζμπολάχ στους "ποντικούς" που έκαναν πλιάτσικο σε εγκαταλελλειμένα σπίτια στη Βηρυτό - Τους ... κρέμασαν σε κολώνες (Σκληρές εικόνες)

«Εκμετάλλευση του πολέμου και κλοπή από σπίτια», έγραφαν αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που δείχνουν πώς...
Πολεμική αεροπορία 0

Τουρκική Αεροπορία και Ναυτικό έχουν ζητήσει περιοχές για άσκηση στο Αιγαίο - Πιθανότητα πραγματοποίησης παραβιάσεων μετά από μήνες

Η Τουρκία επανέλαβε πως δεν αναγνωρίζει ελληνικό εναέριο χώρο 10 ναυτικών μιλίων λίγες μόνο ημέρες μετά την αποχώρηση...