Κοινωνία

Ζάκυνθος: Ανήλικος μαθητής ξυλοκόπησε και αποπειράθηκε να ληστέψει με μαχαίρι μαθητές σε σχολείο

Για τηνυπόθεση σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος του ανήλικου δράστη, για τα αδικήματα της απόπειρας ληστείας, πρόκλησης σωματικών βλαβών και απειλής

Το νέο συμβάν έλαβε χώρα στην Ζάκυνθο όπου ένα μαθητής φέρεται να προσπάθησε να ληστέψει με τη χρήση μαχαιριού μαθητές μέσα στο σχολείο.

Από το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου, σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος ανήλικου ημεδαπού, για τα αδικήματα της απόπειρας ληστείας, πρόκλησης σωματικών βλαβών και απειλής, κατά περίπτωση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.AΣ:

«Ειδικότερα, χθες (07.10.2024) πραγματοποιήθηκαν σχετικές καταγγελίες στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας, σύμφωνα με τις οποίες ο ανήλικος δράστης, κατά το χρονικό διάστημα από 24-09-2024 έως 04-10-2024, μόνος του ή με συνεργό, ανά περίπτωση, αποπειράθηκε να αφαιρέσει, με την απειλή χρήσης μαχαιριού ή πρόκλησης σωματικής βλάβης, χρηματικά ποσά καθώς και ρολόι από συνομηλίκους του.

Πράξεις, σύμφωνα με τις καταγγελίες, έλαβαν χώρα εντός σχολικής μονάδας στη Ζάκυνθο καθώς και σε άλλες περιοχές του νησιού.

Οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος του ανωτέρω ανήλικου και δύο κατά περίπτωση συνεργών του, επίσης ανήλικων ημεδαπών, καθώς και των γονιών τους για την παραμέληση της εποπτείας τους, θα διαβιβαστούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοκ και δέος-Κινεζικό σύστημα Λέιζερ τοποθετήθηκε σε ιρανικά αεροδρόμια και υποδομές-Σαράντα Ιρανοί πιλότοι στην Μόσχα για τα Su-35

Η αμυντική συμφωνία της Τεχεράνης με το Πεκίνο δίνει το δικαίωμα στους Κινέζους να χρησιμοποιούν ιρανικές αεροπορικές...